ta gra miała się ukazać już dwa lata temu i jakoś nic nie wskazuje na to żeby w najbliższych latach się ukazała, walą w c/h/u/j/a...
Blizzard twierdzi cały czas, że 2011 - beta ma być na dniach właściwie. Jest szansa na grudzień, ewentualnie pierwszy kwartał 2012. Dłużej na pewno czekać nie będziemy, bo gra oficjalnie jest już w fazie pre-beta.
Stawiam na sam grudzień albo max do do końca marca. W sumie ... jestem ciekaw jakie będą wymagania.........
nie powinny być za wysokie, chodzi o to, żeby jak najwięcej osób mogło w to pograć. Chociaż fakt, że będzie wymagany dostęp do internetu trochę temu zaprzecza:/ (a dostęp potrzebny żeby móc grę przejść na wyższych poziomach trudności niż normalny, bo samemu ma być to niemożliwe)
"Diablo 3" będzie hulał na silniku ze "Starcrafta 2", który miał niskie wymagania sprzętowe.
Z tego co ja słyszałem to na battle.net "Starcraft II" rzekomo potrafi się ciąć nawet na dobrym sprzęcie. Jak na swój wygląd, który jakiś specjalnie porażający nie jest, to moim zdaniem dużo za wysokie.
"Diablo 3" podobno ma mieć zbliżone wymagania. Tak czy siak, będę musiał upgrade kompa zrobić ;(
Może ze źródła samego Blizzarda ? Czytaj troche zanim coś napiszesz :F Główny producent wypowiadał się już w wywiadach tysiące razy że bardzo chcą wydać grę na koniec 2011. Co prawda beta miała być i coś nadal jej nie ma chociaż... już krążą pogłoski na forach D3 że w niektórych rejonach się zaczęły kilka dni temu więc niewiadomo.