PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608124}
8,3 9,8 tys. ocen
8,3 10 1 9823
Diablo
powrót do forum gry Diablo

Nie no ja rozumie że gra jest starawa ale żeby nie można było sobie włączyć wyższego poziomu trudności normalnie to wielka niedoróbka, punkt do oceny.

użytkownik usunięty
WOLVERINE55

To nie niedoróbka, tylko tradycja w Diablo.

ocenił(a) grę na 10

sorki ale o czym gadacie ? Bo bez sensu jak na razie . W podstawie były trzy poziomy trudności a po włączeniu trybu multiplajer te trzy podstawowe poziomy były przemnożone razy 5 pod wzgledem trudności , widać że nawet niechciało sie wam sprawdzić opcji w tej zajebistej grze .

użytkownik usunięty
astral_ghoust

"Sorki" ale co Ty ode mnie chcesz? Ja tylko wytłumaczyłem, że nie można wybrać wyższego poziomu bez przejścia gry, jak to bywa w grach z tej serii.

ocenił(a) grę na 10

Sorki ,oczywiście nic od ciebie nie chce :) raczej żle kliknołem w zacznij wypowiedz ale w sumie jeśli już sie odezwałeś a myśle że jesteś fanem serii Diablo to również ciebie dotyczy .
Nie masz powodów aby sie na mnie obrażać ponieważ nic negatywnego nie miałem na myśli .
No Ale właśnie jeśli już rozmawiamy a napisałeś że to "to nie niedoróbka tylko tradycja " kij jeden wie co miałeś na myśli , jaka tradycja jak to Diablo jedynka itp.....Ale wyjaśniam właśnie wszystkim
że w Diablo jedynce było wiele stopni trudności , trzy podstawowe oraz dalsze trzy hardkorowe po włączeniu trybu multiplayer . Próbowałeś tego , i sie do h...a nie obrażaj sie na mnie bo w żadnym wypadku nie zamierzam ciebie obrażać .

ocenił(a) grę na 10
astral_ghoust

A to że pisze jezykiem bezpośrednim to raczej umożliwia szybszą wymiane treści .

użytkownik usunięty
astral_ghoust

Spokojnie, nie obrażam się. Tak, Ja też popełniłem błąd, źle spojrzałem i myślałem, że chodzi o Diablo III i owszem, w jedynce to jeszcze nie była tradycja.