Nie no ja rozumie że gra jest starawa ale żeby nie można było sobie włączyć wyższego poziomu trudności normalnie to wielka niedoróbka, punkt do oceny.
sorki ale o czym gadacie ? Bo bez sensu jak na razie . W podstawie były trzy poziomy trudności a po włączeniu trybu multiplajer te trzy podstawowe poziomy były przemnożone razy 5 pod wzgledem trudności , widać że nawet niechciało sie wam sprawdzić opcji w tej zajebistej grze .
"Sorki" ale co Ty ode mnie chcesz? Ja tylko wytłumaczyłem, że nie można wybrać wyższego poziomu bez przejścia gry, jak to bywa w grach z tej serii.
Sorki ,oczywiście nic od ciebie nie chce :) raczej żle kliknołem w zacznij wypowiedz ale w sumie jeśli już sie odezwałeś a myśle że jesteś fanem serii Diablo to również ciebie dotyczy .
Nie masz powodów aby sie na mnie obrażać ponieważ nic negatywnego nie miałem na myśli .
No Ale właśnie jeśli już rozmawiamy a napisałeś że to "to nie niedoróbka tylko tradycja " kij jeden wie co miałeś na myśli , jaka tradycja jak to Diablo jedynka itp.....Ale wyjaśniam właśnie wszystkim
że w Diablo jedynce było wiele stopni trudności , trzy podstawowe oraz dalsze trzy hardkorowe po włączeniu trybu multiplayer . Próbowałeś tego , i sie do h...a nie obrażaj sie na mnie bo w żadnym wypadku nie zamierzam ciebie obrażać .
A to że pisze jezykiem bezpośrednim to raczej umożliwia szybszą wymiane treści .