PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628169}
8,0 9,1 tys. ocen
8,0 10 1 9060
Dishonored
powrót do forum gry Dishonored

7/10

ocenił(a) grę na 7

Kiepska to skradanka, w ktorej nie ma obowiazku skradania sie... No i lekkie przegiecie z mocami,
bo zatrzymanie czasu badz opetanie splyca rozgrywke strasznie i przy korzystaniu z nich gra nie jest
zadnym wyzwaniem. Ale za caloksztalt duzy plus. Fajne, klimatyczne uniwersum, przyzwoita fabula,
da sie pograc.

ocenił(a) grę na 7
carlsberg80

Nie zgodzę się z tym, że skradanka która nie zmusza do skradania jest kiepska. Wręcz przeciwnie, dobra skradanka to taka, która daje swobodę, do niczego nie zmusza. A Dishonored daje swobodę. Problemem jest tu to, że działanie "głośne" jest zdecydowanie łatwiejsze od cichego.

ocenił(a) grę na 9
Madoq

proponuje zmienić poziom trudności.

ocenił(a) grę na 7
Piterrek

To jak, na jednym lepiej się skradać, na innym szarżować?

ocenił(a) grę na 9
Madoq

no tak. Jeśli chcesz więcej skradania zmień na trudniejszy poziom. Otwarta walka nie będzie się opłacać. Spróbuj.

ocenił(a) grę na 7
Piterrek

Może kiedyś, mam za dużo gier do przejścia, by wracać do tej. Ale i tak przeszedłem ją tak naprawdę bez walki, tak było ciekawiej.

carlsberg80

Wiesz że zatrzymanie czasu odblokowujesz jak odblokujesz spowolnienie, a potem będziesz musiał jeszcze zdobyć 7 run ?

ocenił(a) grę na 7
DR16

Wiem, bo piszę z własnego doświadczenia i po przejściu gry. Grałem na hard i walka byłą dość wymagająca, ale po odblokowaniu zatrzymania czasu albo opętania myszy szło już z górki.