PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=628169}
8,0 9,1 tys. ocen
8,0 10 1 9086
Dishonored
powrót do forum gry Dishonored

Tej gry nie można opisać! Trzeba zagrać!!!

ocenił(a) grę na 7
Ironmovie2142

Przy Thiefie to ta gra nie stała,a czerpie z niego garściami. Gdyby nie umiejętności magiczne Corvo uznałbym ją za plagiat. Poza tym za prosta. Aczkolwiek mimo to przyjemnie się gra.

ocenił(a) grę na 10
DIDASKALIA

W większości kocham tą grę za jej klimat, uwielbiam czasy wiktoriańskiej Anglii.

użytkownik usunięty
Ironmovie2142

Witaj w klubie

ocenił(a) grę na 7
DIDASKALIA

Sorka ale jeżeli piszesz ze gra jest za prosta to napisz też na jakim poziomie trudności przechodziłeś!

ocenił(a) grę na 7
malpa1985

Każdą grę przechodzę od razu na najwyższym poziomie trudności. Nie widzę sensu grania na niższych level'ach. Wybacz ale przy Thief'ie na ekspercie ta gra to przedszkole.

Dodam, że nie zabijałem grając w Dishonored, zostało mi to zThief'a. Magii też nie używałem, poza "mignięciem".

użytkownik usunięty
Ironmovie2142

Mi w tej grze brakowało jakiejś ciekawej fabuły. Jest ona zbyt typowa i przewidywalna, ale grało się przyjemnie :)

ocenił(a) grę na 10

Taaak muszę się z tobą zgodzić względem fabuły ale reszta gry jest naprawdę fajna

użytkownik usunięty
Ironmovie2142

Zgadzam się rozgrywka jest bardzo dobra i daje dużo możliwości. Do tego sam świat w jakim rozgrywa się Dishonored jest genialny.. Do samej oprawy też nie ma co się przyczepić. Gdyby tylko fabuła byłaby lepsza byłoby idealnie. Jak dla mnie gra zasługuje na mocną ósemkę :)

ocenił(a) grę na 7
Ironmovie2142

Mam pytanie: -Czy w tej grze jest możliwość przełączenia kamery tak bym widział własną postać w pełnej krasie?

ocenił(a) grę na 10
DemiaN

Niestety nie.

ocenił(a) grę na 7
Ironmovie2142

Uuuu szkoda bo bardzo lubię grać w gry w których widzę swoją postać w pełnej krasie,a tutaj postać jest bardzo ciekawa co widać na przeróżnych tapetkach wiec miałem nadzieje że będzie jednak widoczna w całej swojej okazałości.

ocenił(a) grę na 10
DemiaN

Taaak ale jednak z widoku pierwszej osoby gra się trochę łatwiej i bardziej można się wczuć ale widok z trzeciej osoby też bardzo lubię.