Nie oszukujmy się gry od Capcomu technologicznie kwiczą. Sam Capcom twierdzi, że są krok do tyłu za swoimi kolegami z Europy czy USA i to oni wiedzą jak robić gry. Punkt za szczerą prawdę.
Grając w DMC odniosłem wrażenie jakbym cofnął się gdzieś tak do 2004 roku :/// Da się w to grać nie ukrywam ale frajdą bym tego nie nazwał.
ja DMC5 przechdzę wlasnie ;] gralem w czworke ;] ehhhh nie chce nikogo tutaj obrażać, każdy ma prawo do swojego zdania, ale ta gra to majstersztyk ;p zakochalem się w tej grze...mogłaby się ciagnąc i ciagnąć :) więc nie rozumiem tych którzy uważają co innego ;p pozdro
też się zastanawiam... ten nowy Dante jest mocny i jego hasła :) ogólnie nowa kreacja wyszła producentom wręcz idealnie :) oby szybko wyszła 2 część ;)
No...po przejściu czwórki zobaczylem recenzje piątki i widząc te nowe kombosy i różne ataki odrazu chcialem przechodzić tą gre ;] wczoraj ją przeszedłem...takie gry powinny być o wieleeeeeeeeeee dłuższe, pozdro
wyszedł dodatek opowiadający co działo się potem z Vergilem no ale niestety nie zagram wiadomo... ;)))
Pewnie jason86 nie ma konsolki, a dodatek wyszedł tylko na PS3 i X360. Sam mam DmC na PC więc w dlc nie będzie mi dane zagrać :( Chyba że to samodzielny dodatek i ruszy mi na PS3 bez podstawki :D
'Capcom ujawnił konkretną datę premiery Vergil’s Downfall — fabularnego rozszerzenia do DmC: Devil May Cry, w którym gracze pokierują tytułowym bratem Dantego, Vergilem. Kiedy możemy się spodziewać dodatku?
Vergil’s Downfall ukaże się na PC, Xboksie 360 i PlayStation 3 6 marca. Dodatek kosztować będzie 720 MSP lub 8,99 euro. Gracze, którzy zamówili przedpremierowo DMC: Devil May Cry, otrzymają go za darmo.'
Ja jakiś czas temu czytałem, że premiera PC nie jest niczym pewnym. Widać Capcom zmienił zdanie. Miło :)
Taki drobny szczegół - najnowszą część DmC robiło Ninja Theory ;) Z gry czerpałem masę przyjemności. Ma bardzo zaawansowany system walki - w której innej grze możesz w trakcie walki płynnie przechodzić między broniami? Tutaj dzięki broniom diabelskiej i anielskiej zasób kombinacji jest wprost ogromny! Jedyne znane mi DMC, które nie da się grać ze względu na kulawą mechanikę to DMC2.
Reboot bardzo udany. Grafika, świat, system walki, postacie. Wszystko na mnie zrobiło ogromne wrażenie, a na największe uznanie zasługuje muzyka, oraz mechanika jej implementacji. Muzyka napędza styl! Nic nie motywowało mnie do dalszej i bardziej brutalnej walki lepiej niż muzyka w DmC, która rozpędzała się wraz z podbijaniem Stylish meter. Rewalacja!!!
Właśnie skończyłem grać w DMC i uważam że gra jest całkiem dobra. Nie sądzę aby to był jakiś "konsolowy śmieć". Oczywiście każdy ma prawo do swojego własnego zdania.
Nie wiem po co ludzie obrażają konsole mają jakieś braki czy co? Gra jest bardzo dobra i można do niej wracać, muzyka Noisy Combocrist, bardzo fajnie zaprojektowane plansze, jeden z najlepszych slasherów w swoim gatunku.