PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629024}

Dragon Age: Inkwizycja

Dragon Age: Inquisition
2014
7,5 6,5 tys. ocen
7,5 10 1 6461
Dragon Age: Inkwizycja
powrót do forum gry Dragon Age: Inkwizycja

Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego ta gra jest +18?

Nonita91

Pewnie jak w pierwszej cześć czyli brutalność,język i miłośne sceny ..... jeszcze nie skończyłem gry wiec piszę na postawie 1 części...

ocenił(a) grę na 8
Nonita91

Przemoc, krew, przekleństwa, nagość (zapomnijcie o bieliźnie w scenach romansowych, teraz królują biusty i pośladki), sprośne gadki - wszystko w pakiecie.

Leiko

rozumiem, dzięki za odpowiedź ;)

ocenił(a) grę na 1
Leiko

Smutna prawda, ta słaba gra to nie jakieś tam rpg a symulator pedała.

ocenił(a) grę na 8
LxDead

Co Ty palisz chłopie? Nikt Cię nie zmusza do romansu z Dorianem, czy Iron Bullem, jak chcesz to ich możesz nawet nie rekrutować, jak Cię tak kolą w oczy, opcje flirtu są WYRAŹNIE zaznaczone, jeżeli ich nie wybierasz to NIKT Ci się nie narzuca, skąd więc ten ból tyłka? Mam wrażenie, że ci, którzy mają taki wielki problem z homoseksualnymi opcjami romansowymi sami mają problem z własną seksualnością...

użytkownik usunięty
Mauretania

Zgadzam się i wkurzają mnie ludzie którzy tak się wściekają za homoseksualne związki czy w grach czy w prawdziwym życiu. Osobiście uwielbiam Doriana i to moja opcja romansowa. Gra to dla mnie arcydzieło - wspaniałe postacie.

ocenił(a) grę na 8
Mauretania

Ewentualnie Iron Bull :D

ocenił(a) grę na 9
Mauretania

Hehehe racja :D
Moja postać nie miała z nim romansu, ale jak zobaczyłam to na yt to dosłownie padłam ze śmiechu https://www.youtube.com/watch?v=K3VznR4MNDs XD!!

użytkownik usunięty
marza4366

Fajny filmik :D Osobiście myślałem że będzie miał jakąś przygodę miłosną z Cassandrą ;) Ta cała sytuacja to pod koniec gry?

ocenił(a) grę na 9

Nie mam pojęcia, nie lubie Bulla i nie miałam z nim romansu, ale scena jest boska. Ta i wyrok z kozą to najbardziej śmiechowe momenty w grze :D
Mina Cass bezcenna. Swoją drogą gdzieś czytałam że jak nasz inki nie ma romansu z Bullem ani Dorianem to oni się ze sobą zniuchają :o

Nonita91

Seksy pewnie.
Ale np . 1 Mass effect w UK jest od 12 lat.
W systemie pegi od 18tu.
Bo szczelajo?