PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629024}

Dragon Age: Inkwizycja

Dragon Age: Inquisition
2014
7,5 6,5 tys. ocen
7,5 10 1 6461
Dragon Age: Inkwizycja
powrót do forum gry Dragon Age: Inkwizycja

Dobra gra

ocenił(a) grę na 8

Krótko i na temat 40 h na liczniku i dalej chce się grać

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

To jeszcze nie jest tak dużo, che, che. I tak przy okazji, nie musisz się śpieszyć z głównym wątkiem... no, ale nie będę zarzucał spoilerami.

ocenił(a) grę na 8
Iluvatar94

Ja już mam bite 55h na liczniku i końca nie widać. Ale to dobrze, bo świat Thedas jest tak bogaty, że aż szkoda byłoby kończyć z nim przygodę. BioWare trafiło w dziesiątkę konstruując tak ogromne lokacje. Z racji tego, że lubię eksplorować otoczenie w grze, czerpie z rozgrywki niemało radochy.

ocenił(a) grę na 8
Iluvatar94

Troche mało jest ulepszeń twierdzy
Ja już zrobiłem te trzy ulepszenia zostały tylko do zmiany trony i cała reszta dupereli którymi za bardzo się nie zajmuję
Najlepsze motywy w tej grze to otwieranie nowych części mapy przy pomocy punktów władzy dobra sprawa .
Nie wiem za bardzo o co chodzi z kolekcjonowaniem tych malowideł? i butelek ? bo nic raczej to nie daje .
Nie wiem o co chodzi też z więzieniem wsadziłem tam takiego jednego gościa i strażnik mowie że nie ma nikogo do przesłuchania ?
Ale gra się i gra straszny złodziej czasu

ocenił(a) grę na 10
lukasz321a

Te butelki to nic innego jak coraz bardziej rozpowszechniane "znajdźki". Choć nie wiem jeszcze, czy po zebraniu kolekcji nie otrzymamy nagrody...