PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629024}

Dragon Age: Inkwizycja

Dragon Age: Inquisition
2014
7,5 6,5 tys. ocen
7,5 10 1 6502
Dragon Age: Inkwizycja
powrót do forum gry Dragon Age: Inkwizycja

Będziemy mieli dziewięciu towarzyszy do wyboru. Trójka z każdej klasy. Moja drużyna będzie się
składać z łotrzyka(prawdopodobnie assassin na jakieś duale, sztylety ,czy krótkie miecze). Drugą
postacią będzie Bull, jak dla mnie wojownik pełną gębą i jedyny quanri w naszym towarzystwie.
Vivienne jako czołowa magiczka mojego zespołu. Z ostanim'ą towarzyszem mam problem ,ale
chyba zadecyduję charakter, a nie klasa w zależności kogo polubię, ale w chwili obecnej
stawiam na Serę, albo Cassandre.
http://www.dragon-age.pl/dragon-age-3/towarzysze.html - tutaj macie pełną listę towarzyszy,
dojdzie jeszcze jedna, w moim mniemaniu będzie to pewnie jakiś mag, żeby było po równo.
Bardzo żałuję, że w grze prawdopodobnie nie uświadczymy widoku Izabelii, jak dla mnie
najlepszej postaci z dwójki:(

ocenił(a) grę na 8
Mower13

Ja będę babką łotrzykiem z dwoma sztyletami ;) a biegać po Thedas będę chyba z Serą, Bykiem lub Cassandrą ( Strażnik mi nie przypadł do gustu) i Dorianem ale jeszcze się zastanowię nad wyborem maga ;)

ocenił(a) grę na 9
olnama11

Nie wiedziałem, że tak dużo osób lubi grać łotrzykiem. Ja też będę miał łotrzyczke:D(to takie zastępstwo Izabeli z dwójki, która lubiłem najbardziej i była moim liderem w zespole, zamiast Hawk'a).
Nie mogę się już doczekać premiery.

ocenił(a) grę na 8
Mower13

Huehue też zastępuję ją Izabelą xd ale październik nadciąga małymi kroczkami więc trzeba jeszcze troszkę poczekać :)

Mower13

Ja to bym chciał dostać ogara Mabari :D a co do towarzyszy to Varric , Vivenne Cassandra/Blakwall sam grałbym wojownikiem z mieczem dwuręcznym

Mower13

Na pewno moja postać to będzie łotrzyk z dwoma sztyletami. A do drużyny wezmę najprawdopodobniej Varrica, Vivienne i Żelaznego Byka, aczkolwiek jak na razie żaden z towarzyszy mi jakoś szczególnie nie przypadł do gustu ;s