http://www.youtube.com/watch?v=F2SI062jt8g
Popieram :) i nie mogę się juz doczekać października :) w polsce premiera bedzie 9 października jak ktoś nie zna angielskiego to ten sam zwiastun na youtubie z napisami można obejrzeć u użytkownika eapolska :)
O wow, wreszcie coś ruszyło :) Inkwizytor ma super głos, chyba sobie raz przejdę męską postacią gre :P
nie wiem jak wam ale mi osobiście scena z trailera : gdy inkwizytor toi nad stołem, a jego kompani stoją dookoła zalatuje trochę mass effektem.. W ogóle jakoś po obejrzeniu go miałem wrażenie w stylu ale to już było ... No bo kolejny raz staczamy ostatnia bitwę o losy świata..
BTW: wie ktoś czy ta część ma być ostatnia DA?
Nie kiedyś na jakimś forum pisało że to nie ma być koniec tylko otworzy nowe ścieżki na kontynuacje serii czy coś takiego :)
hm... oby to była prawda!, bo jeżeli rzeczywiście tak jest to nie mam zastrzeżeń :P choć strasznie mnie to irytuje że w każdej części wcielamy się w nowego bohatera >.<
Czy wszystkie postacie które znajdują się w pobliżu stołu obrad z trailera będę mogły być naszymi towarzyszami ??
Nie wszyscy będą towarzyszami. Jest ich 9. Podejrzewa się, że Cullen, Lelliana i Scribe girl będą doradcami.