PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629024}

Dragon Age: Inkwizycja

Dragon Age: Inquisition
2014
7,5 6,5 tys. ocen
7,5 10 1 6492
Dragon Age: Inkwizycja
powrót do forum gry Dragon Age: Inkwizycja

http://www.youtube.com/watch?v=F2SI062jt8g

olnama11

Coś pięknego :)

ocenił(a) grę na 8
wort801

Popieram :) i nie mogę się juz doczekać października :) w polsce premiera bedzie 9 października jak ktoś nie zna angielskiego to ten sam zwiastun na youtubie z napisami można obejrzeć u użytkownika eapolska :)

ocenił(a) grę na 6
olnama11

O wow, wreszcie coś ruszyło :) Inkwizytor ma super głos, chyba sobie raz przejdę męską postacią gre :P

olnama11

Tyle czekania :( Szykuje się coś epickiego :)

ocenił(a) grę na 9
olnama11

nie wiem jak wam ale mi osobiście scena z trailera : gdy inkwizytor toi nad stołem, a jego kompani stoją dookoła zalatuje trochę mass effektem.. W ogóle jakoś po obejrzeniu go miałem wrażenie w stylu ale to już było ... No bo kolejny raz staczamy ostatnia bitwę o losy świata..
BTW: wie ktoś czy ta część ma być ostatnia DA?

ocenił(a) grę na 8
Gagee

Nie kiedyś na jakimś forum pisało że to nie ma być koniec tylko otworzy nowe ścieżki na kontynuacje serii czy coś takiego :)

ocenił(a) grę na 9
olnama11

hm... oby to była prawda!, bo jeżeli rzeczywiście tak jest to nie mam zastrzeżeń :P choć strasznie mnie to irytuje że w każdej części wcielamy się w nowego bohatera >.<

ocenił(a) grę na 9
olnama11

Czy wszystkie postacie które znajdują się w pobliżu stołu obrad z trailera będę mogły być naszymi towarzyszami ??

ocenił(a) grę na 6
Gagee

Nie wszyscy będą towarzyszami. Jest ich 9. Podejrzewa się, że Cullen, Lelliana i Scribe girl będą doradcami.

ocenił(a) grę na 9
Lellandra

ech .. szkoda ;D Ciekawe tylko czy będzie można przelecieć Leliane :D ^^