PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=629024}

Dragon Age: Inkwizycja

Dragon Age: Inquisition
2014
7,5 6,5 tys. ocen
7,5 10 1 6492
Dragon Age: Inkwizycja
powrót do forum gry Dragon Age: Inkwizycja

http://www.dragon-age.pl/dragon-age-3/1984-livestream-z-dragon-age-inkwizycja-po dniebna-
twierdza-i-towarzysze.html

ocenił(a) grę na 6
wort801

Heh, co myślicie o stroju domowym inkwizytorki?

Lellandra

Jak dla mnie może być nie jest zle poza tym np grałaś w Mass Effekta 3 ??? może jak tej grze może będzie opcja zmiany stroju domowego. Bardziej interesowało mnie jak wygląda sama twierdza w środku i muszę powiedzieć że mi pasuje.

ocenił(a) grę na 6
wort801

Podobno nie ma. ;/ Co jest mega dziwne, bo możemy w twierdzy zmieniać kolor firanek, ale ubrania Inkwizytora nie. :P
Sam strój nie jest zły, ale kolorystyka jest okropna. Wygląda jak piżama. xD

Lellandra

Szkoda :( tak wygląda jak piżama. :)

ocenił(a) grę na 6
wort801

Będę obserwować może coś powiedzą na ten temat. :)
Jeśli faktycznie zawalą sprawę ostatnia nadzieją w utalentowanych moderach. Wiem, że frostbite jest praktycznie niemożliwy do modowania ale zapewne jakieś małe mody się pojawią i biorąc pod uwagę, że wielu osobom się nie podoba nasze wdzianko jakiś recolor jest jak najbardziej prawdopodobny. :P

ocenił(a) grę na 8
Lellandra

Szkoda tylko że np. na PS3 nie można mieć modów... I mamy problem xd pozostanie nam tylko piżamka :3

ocenił(a) grę na 6
olnama11

Nom :( Jeden z powodów dla których wolę PC.

ocenił(a) grę na 6
olnama11

Apropos stroju to już się martwię co nam każą założyć na ten orlezjański bal. xd Podobno sukienka to nie będzie. Prawdopodobnie coś w tylu wdzianka z Mark of the Assassin nam zafundują. xD

ocenił(a) grę na 8
Lellandra

Pożyjemy zobaczymy :) Jeszcze miesiąc i wszystko będziemy wiedzieli :)

ocenił(a) grę na 6
wort801

Niestety, wielkie NIE dla różnych kolorów dla piżamy... ;/ Wczoraj odpowiedzieli.

ocenił(a) grę na 6
wort801

Jedyna nadzieja w tym, że później po premierze coś poprawią. Zważywszy na to jak wiele osób jest niezadowolonych. :P