http://www.dragon-age.pl/dragon-age-3/1941-opcje-romansowe-w-dragon-age-inkwizyc ja.html
Krótkie info ale jest :p Kogo wybieracie na pierwszy ogień??
Lol, Józefina... Miałam nadzieję, że tego nie zrobią.
Jednak Blackwall a nie Vivienne. W sumie było mi to obojętne kto z nich będzie ostatnią opcją.
W obecnej sytuacji pozostaje mi Cullen. :<
Najprawdopodobniej Cullen. Najprzystojniejszy Templariusz (zaraz po Alistairze ;) ) i chociażby dlatego cieszę się, że będzie mógł zostać naszym towarzyszem. Homoseksualnych związków raczej nie biorę pod uwagę, Solas mi nie przypadł do gustu, Żelazny Byk też odpada, jakoś nie wyobrażam sobie romansowania z Qunari. Ewentualnie Blackwall.
Uwielbiam głos tej babki co podkłada głos brytyjskiej wersji inkwizytorki więc zagram kobietą i tak zastanawiam się na tymi romansami...
Jedynie to chyba podchodzi mi dla niej Blackwall(ah ta broda :>) i Sera, bo Cullen to taki jakiś pucuś się wydaje. Znając go z poprzednich części to jest zbyt praworządny i raczej mnie nie zainteresuje jego postać. Za to jak zagram drugi raz męską postacią to chyba wybiorę sobie Cassandre. Całkiem fajna z niej postać(o ile wzorować się na tym co robiła w DA2).
Oj tak głos Alix Wilton Regan będzie super. :) Na pewną będę wybierać tę wersje głosu choćby ze względu na sam akcent. Ale głos pana Inkwizytora też był super w trailerze, dlatego myślę że z raz to na pewno zagram męską postacią. A wtedy to raczej wybiorę Doriana, chociaż wolałabym go dla Inkwizytorki, ale cóż... :P
Z początku rozważałam jedynie Cullena, ale po namyśle Blackwall wydaje się równie interesujący. :P Wolę poczekać jednak i poznać obie postacie, bo znając twórców, Cullen z poprzednich części niewiele będzie miał wspólnego z tym z Inkwizycji, podobnie jak (sądząc po trailerach) Leliana. Nie mogę się doczekać!