W co drugiej znalezionej w grze historyjce są jakieś lesby albo geje. Ile można?? Z prawie każdą postacią można wejść w związek gejowski...Po co to??W te gry grają dzieciaki po co im mieszać w głowach?? Po co zniesmaczać dorosłych graczy??
Heteroseksualni ludzie w tej grze to jakaś mniejszość. Jakim cudem ten świat thedas istnieje kiedy co drugi tam jest gejem albo lesbijką??
Ja pitolę ile ty masz lat? Nie graj dziecko w TE gry, bo widzę, że masz jakiś ogromny problem ze sobą. o jezu o jezu o jezu, geje mnie atakują. Idź do mamusi, niech ci da cyca.
Nikt cię nie zmusza ani do tych związków ani do grania w tą wspaniałą grę skoro jesteś taki zniesmaczony. Dzieciaki grają z własnej woli (ja nie jestem pełnoletnia a przechodzę romans z Dorianem drugi raz). Mnie osobiście cieszy że pokazali uczucia w tych związkach. Gra uczy tolerancji.
Chyba akceptacji dla zboczeń. Jak kupowałem tą grę nie było na niej znaczka z napisem "zawiera treści o charakterze homoseksualnym" dlatego czuje się pokrzywdzony. Nie dość, że gra to totalna kupa to jeszcze muszę wysłuchiwać propagandy w stylu kochajmy inność, inność jest wspaniała, miłość gejowska jest piękna i romantyczna itd.
Co to ma być?? Ruch palikota w grach??
Słuchaj, gra jest stworzona z myślą o wszystkich. Nie podoba ci się? - nie graj. Nie musisz od razu się buntować i rozpoczynać dyskusji w stylu 'to złe, tak nie powinno być, mi się nie podoba więc muszę każdemu o tym powiedzieć!'. Możesz to zachować dla siebie bo przez tą dyskusję wiele osób czuje się pokrzywdzonych - nie ty, osoby homoseksualne które to czytają. Poza tym oni dają ci wybór. Nie naskakują z 'miłość gejowska jest piękna i romantyczna itd'. Możesz, nie musisz. Masz do wyboru związki heteroseksualne. Osobiście dla mnie gra to arcydzieło - nikt nie każe ci grać. Koniec dyskusji.
Uwierzyłem w kampanie marketingową, kupiłem grę i oczekiwałem czegoś zbliżonego do tego co mi obiecywano. Nie dostałem tego. Mam prawo czuć się nie zadowolony jak ci się nie podoba to nie czytaj moich postów krótka piłka. Patrz na Wiedźmina 3... Dało się zrobić dobrą grę??Dało się!