http://www.vg247.com/2013/08/19/dragon-age-inquisition-combat-shown-in-pre-alpha -footage/
Walka przypomina DA2, która mi osobiscie MOCNO nie podeszla. Walka z DA1 (czy tez starszych gier) bylaby idealnym rozwiazaniem, choc rozumiem, ze sprzedaz jest mimo wszystko najwazniejsza, a walka a`la slasher przyciagnie jeszcze wiecej osob. Pewnie zagram, choc gameplay - walka nie raduje. Mimo wszystko.
dziękuje za twoją opinie ale przypominam że jeszcze nad grą pracują rok jeszcze przed premierą jest :)
I w tym jakas nadzieja :) Odnioslem sie tylko do tego co widzialem na yt, jakas walke ze smokiem. Osobiscie bardzo chicalbym wspanialej gry, ktora wylaczyla by mnie z rzeczywistosci (swietne gry tak maja przeciez), na to licze (jak 'wyjdzie' Wiedzmin 3 rowniez). Ale przypomina mi sie tez historia Disciples III i roznicy w przyjemnosci z grania w porownaniu z Disciples II. Moze marudze jak stara babka i sie po prostu myle, a gra bedzie swietna. Z drugiej strony przypomnialem sobie jak to narzekalem, po rozpoczeciu gry w Wiedzmina 2 na walke. A okazalo sie, ze 'gejmplej' jest jesnak monco wciagajacy i grze wystawilem 10.
Disciples III nie miala jednak takiego zaplecza jakie ma DA3, tak wiec moze rzeczywiscie trzeba czekac z sądami. A i dzieki za zebrane info o grze z II postu, bo mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia (obawami rowniez).
Walka przypominała serię Neverwinter, Baldur, Icewind czy PT, tak więc te gry to wg. spożywczego porównania również flak i olej można by zrozumieć. W rzeczywistości gry były przewspaniałe. Baldur wyszedł w 99 ;) Ale co kto lubi.
wiem ale to gra z 2009, trochę inne czasy i mimo wszystko chciałem czegoś więcej, więcej dynamiki, jak patrzę na walkę DA3 to mam banana na twarzy:) ładnie wygląda i jest właśnie dynamiczna, mniej pauzy, więcej w czasie rzeczywistym. Będzie dobrze, to trafi w mój gust. Fajnie się wszystko zapowiada, głównie czekam na Wiedźmina 3 ale Dragon Age 3 też mnie porwie na wiele godzin. Project Eternity też wydaje się oldskoolową i mega ciekawą grą. Rok 2014 zapowiada się fajnie.
Dzieki za info o Project Eternity, nawet nie wiedzialem, ze taka gra powstaje, a wyglada na to, ze jest na co czekac.