Ta gra to legenda... i ten klimat... zawsze bałam się, że coś za mną wyjdzie i mnie zabije xD troche straszna była :DD
Straszna no miałam tu na myśli mroczny, kosmiczny klimat i te postacie.... xD Trochę mnie przerażały kiedy w nią grałam dawno temu :D
Dla mnie horrory nie istnieją. Mnie osobiście horrory śmieszą zamiast straszyć.
Być może za dużo widziałem i przeżyłem aby się bać dwu wymiarowych obrazków.
Jak dawno to było jeżeli można spytać. U mnie był to okres premiery więc bardzo dawno :)
Zgadzam się, mnie teraz też horrory śmieszą zamiast straszyć. Może nie tyle co bałam się postaci jako ich wyglądu, tylko np ich niespodziewanych wyjść z jakichś zakamarków, albo jak któryś ukrywał się w toalecie w jednej z kabin (już w sumie nie pamiętam czy tak rzeczywiście było, ale coś kojarze xD) Jak w to grałam, chodziłam do podstawówki bodajże... nie pamiętam dokładnie :)
To jakby to powiedzieć było nie legalne ? :)
Nie wiem dla jakiej grupy wiekowej była wtedy taka rozrywka, ja już byłem po ósmej klasie :)
Tak, ta gra to legenda. To pierwsza gra tego gatunku, w którą zagrałem i do razu mną zawładnęła. A grałem krótko po premierze. Nie chodzi mi o szefa rządu : ). Nie była straszna, ale czasem wymagająca. No i była pełna ironicznego humoru. To była jedna z tych gier, które towrzą historię gatunku.