PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=610055}
8,2 4,8 tys. ocen
8,2 10 1 4794
Duke Nukem 3D
powrót do forum gry Duke Nukem 3D

Powiedzmy że zmniejszymy obraz do w wielkości paczki od zapałek osiągniemy efekt doskonały. Tyle że ten sam efekt możesz osiągnąć tyle że na pełnym ekranie
1600 x 1200 ale trzeba pogrzebać w skrypcie CFG.

nudecroft

Bodaj moja ulubiona gra wszech czasów. Duke Nukem 3D to jakościowo względem filmów Obcy: Decydujące starcie, jak nie lepiej. Epizod w kosmosie to wybitny kawałek s-f. Zresztą cała gra to wybitny kawałek s-f ale wiadomo, że te klimaty są szczególnie obecne właśnie w drugim epizodzie.

ocenił(a) grę na 9
grzegorz_cholewa

Posiadam Duka Nukema wersja Atomic Edition plus Edytor Poziomów jak chcesz kupić to służę, cena do negocjacji. A tak poza tym masz rację.

ocenił(a) grę na 9
grzegorz_cholewa

Właściwie mam do sprzedania kilkanaście gier wersje z płytką nie jakieś tam Steamy tylko dvd.

nudecroft

Tylko konsola, nie komputer.

ocenił(a) grę na 9
grzegorz_cholewa

niestety tylko komputer ale dzięki za odpisanie.

ocenił(a) grę na 9
grzegorz_cholewa

Duke Nukem Atomic Edition, Command & Cnquer Wrath of Kane sporo poziomów i modów, C&C 3 Tiberium Wars podstawka, Serious Sam II, Little Big Adventure 2 bez instrukcji, Q3 Arena, Shadow Warrior wersja 3D Realms, Poziomy do Quake 1 firmy Microforum Dark Hour, Serious Sam Drugie starcie HD, Syndicate Wars bez instrukcji. Blood, Duke Nukem 3D PREMIER COLLECTION, Unreal Tournament 3, Red Alert soundtrack, Bioforge, Nightmare Creatures, Tombraider 1,Shogo Mobile Armor Devision, Serious Sam 1, Cannon Fodder 2. Half life. Niektóre z tych gier posiadają soundtrack na tej samej płycie co gra np Nightmare Creatures. Ponaddto posiadam gry także na C-64 Commodore 64 w sam raz na mini bądź maxi C-64. I to w zasadzie tyle. Sprzedaję je za 50.000 zł przy czym w momencie gdy Pan kupi ode mnie będę odpalać Panu/Pani 20 zł miesięcznie tak więc zwróci się Panu/Pani. Ponadto posiadam magnetofon sprawny tyko trzeba wyczyścić laserek magnetofon na kasety nie działa ale cd działa bez zarzutu. W celu zakupu proszę kontaktować się mailowo lub telefonicznie czy mailowo, bluehouseraid@gmail.com 518 755 122