http://www.cdaction.pl/news-38150/tak-poskradamy-sie-w-enemy-front-wideo.html
Ehh już czyje w kościach te godziny spędzone przed kompem;)))) na samą myśl, mi się mich uśmiecha;) Za długo czekaliśmy na taką grę o II WŚ....Doskonale się znaleźli z tematem, podczas posuchy w strzelankach, bo ileż można grać w nowoczesne wojny, strzelać do nie wiadomo kogo i nie wiadomo w jakim celu. A i jeszcze to zombie to już w ogóle przegięcie. Także ja kibicuję i CI i Enemy Front, bo ja na pewno zagram. :D
Jest kolejny zwiastun przedstawiający Fabułę warto poszukać. Na youtube czy też na innych portalach, Widać że Miasto (Warszawa) nie miała lekkiego życia, no w sumie i jak cały nasz kraj, teraz będzie możliwość choć w wirtualnym świecie odmienić bieg Historii:)
Właśnie jestem ciekaw tego czy będziemy mogli odmienić bieg historii czy może właśnie będziemy brali udział w walkach powstańczych ale z góry jesteśmy skazani na porażkę;) Zastanawiam się po prostu jak CI Games sobie to wszystko wymyśliło. Widziałem ten nowy trailer i cóż jest na pewno bardzo ciekawy bo dowiadujemy się czegoś o głównym bohaterze. Szczerze to nie sądziłem że CI Games opublikuje coś na temat Enemy Front przed datą premiery, przecież zostało już tylko kilkanaście dni;)