Zawyżona ocena? przecież to krapiszcze jakich mało! -.-
Polecam recenzję niezawodnego BartkaGMa.
https://www.youtube.com/watch?v=jmzev5EsQbY
No właśnie widzę. :/
Choć to jego opinia, to trochę on przesadza z tą oceną jak dla mnie i do tego z multikont, co jest dla mnie jeszcze dziwne. Ten koleś naprawdę przesadza, bo nie wiem, co widzi dobrego w tych grach (jest jeszcze kontynuacja pod tytułem White Law).
Ale papiesza szanuj - Ja
Skawen - Kasquit
Ale Papiesza to ty szanuj: Kasquit
Ale Papiesza to ty szanuj: stap
Użytkownik SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT zmienił status na: Online.
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: co tam?
Ale Papiesza to ty szanuj: Czemu dajesz
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: stap - stop?
Ale Papiesza to ty szanuj: Tak
Ale Papiesza to ty szanuj: Czemu dajesz 10
Ale Papiesza to ty szanuj: grze
Ale Papiesza to ty szanuj: "Ethnic cleansing"
Ale Papiesza to ty szanuj: na fw
Ale Papiesza to ty szanuj: ?
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: oj, chciałem pokazać, że wierzę, że panu H pomagali kosmici
Ale Papiesza to ty szanuj: Kim jest pan H? House z Fallouta?
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: Hitler
Ale Papiesza to ty szanuj: aha
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: przeszkadza ci to?
Ale Papiesza to ty szanuj: nie
SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: poza tym mam infaltylne myślenie, że zło jest fajne :(
Ciekawy dialog. Z tego co widzę to logika Kasqita kuleje i nie ma pojęcia, co piszę.
Aha i miał jeszcze konto PIEKIELNY_GREMLIN, które zostało zbanowane.
Co do logiki Kasqita, to zaskakuje mnie ten ostatni cytat ("SKAVEN WARLOCK ENGINEER KASQUIT: poza tym mam infaltylne myślenie, że zło jest fajne :(")
I mam pytanie skoro on ma infantylne myślenie, że zło jest czymś fajnym, to po cholerę ocenia tą grę na 10. Widać, że jest to osoba o poglądach neonazistowskich skoro wspomina Hitlera w dialogu ("oj, chciałem pokazać, że wierzę, że panu H pomagali kosmici" WTF).
Oglądałam recke Bartka i o mój słodki Jezu na patyku jak takie coś nawet w internetach może być dostępne przecie jest to neonazistowskie skinhead'owe łajno byka polane moczem łosia jak można tworzyć takie wybryki natury i co mają ci biedni ludzie w swoich pustych łbach żeby nawet wpadać na pomysł o propagowanie rasizmu i ,,mądrościach'' hitlera czy innego mengele istny festiwal żenady i absurdu.