Witam,
MINUSY:
- brak możliwości ścigania się we dwie osoby na jednym kompie,
- średnia grafika, jakaś taka zamglona, słabo wyraźna, co mnie osobiście bardzo wkurza - gorsza, niż w najlepszej jak do tej pory F1 2010,
- nadal nie ma opcji w swoim profilu gry, gdzie by się zapisywały moje najlepsze czasy na danej trasie,
- brak możliwości dowolnej konfiguracji długości trwania treningu, kwalifikacji i samego wyścigu, tylko mamy narzucone odgórnie poszczególne pakiety
PLUSY:
- poprawione sterowanie bolidem - zwłaszcza skręcanie w stosunku do wersji z 2010 i tyle jak dla mnie
A WY co sądzicie ?
Pierwsza wada - jak w poprzednich częsciach nadsterownośc była do przesady to teraz jest potworna nadsterowność. Nie wiem jak mogli zepsuč tak łatwo model jazdy z 2010 i 2011. Także brakuje podejrzenia najlepszych czasów na torach po skończonym wyścigu sezonie, widnieją tylko i wyłącznie te uzyskane w próbie czasowej. Minimum okrążeń powinna być zmieniana przynajmniej od 10 a nie 25%. Brak splitskrina faktycznie skandal. I jeszcze pojawił się skrypt w postaci pękniętej opony w czasie wyścigu, którego nie można ominąć. Szkoda też interaktywnego menu z 2010, które na dobre znikło w 2012 , przecież to fajnie wyglądało (WHY?) Coż oni wyprawiają z tą serią? Najwidoczniej za słabymi wyścigami, poszły w ślady słabe odsłony F1.
zgadzam się, tak jaki mówiłem, chyba samych debili zatrudniają ostatnio do robienia gier wyścigowych ;(
Tak ciężko prześledzić forum o danej grze i zebrać zdaniem graczy plusy i minusy z poprzedniej/poprzednich wersji i wydać na tej podstawie świetna grę ? W ten sposób robią nowego NfS, ciekawe jaki będzie. Oby znów nie zwalili, bo nie ma w co grać oprócz F1 2010 ze ścigałek ;(
Na PC to nędza, tak jak ten Project Car, aż wróce do Shiftów, bo nic nie wyszło lepszego po nich. Dobrze, że na konsoli dodatkowo są Forze Horizony przynajmniej. Apropo śledzenia forum poszukiwanhy jest taki co by to robił, ale w CD Projekcie, to dopiero firma co liczt się z radami graczy, nawet R* chyba nie angażuje sie
Wpisz opinie pod recenzją na gry- online, trzeba wszędzie pisać żeby zobaczyli co zepsuli
to znaczy, ze poszukuja kogos do zarzadszania forum na stronie CD Projekt ? a gdzie jest takie info ?
napisałem ;) może w końcu zatrudnią rozumnych ludzi do zrobienia F1 2016 ;) To MY możemy się zgłosić jak nie maja nikogo ;)