Kupilem wczoraj na ps3, pogralem i co moge powiedziec...:
masacra. Dynamika gry to jakas porazka. Pilka jakby wyciagnieta z innej gry; lata jak posrana.. jesli leci w kierunku linii koncowej ktorejkolwiek czesci boiska; wiedz, ze jej nie dogonisz - bo sie nie da; ona sie nie toczy tylko jakby sie slizgala caly czas. Zawodniki to klocki; jesli nie wiedzieliscie, ze Iniesta czy Cazorla ma wieczne problemy z kontrola nad pilka to tu macie tego najlepszy dowod. Strzaly? moze i ciekawe poza tym, ze na 90% wszelkie dosrodkowania czy z roznego, czy z akcji skoncza sie bramka jesli masz nieco bardziej roslego napastnika.
Po genialnej 13 panowie z EA zrobili krok do tylu. Gra sie duzo gorzej; gra bardziej denerwuje niz sprawa przyjemnosc. Osobiscie odradzam; swoja kopie zamierzam odsprzedac. A szkoda bo bardzo czekalem na ta odslone.
Na + jak zwykle muzyka i nieznaczna poprawa grafiki.
To trochę dziwne że grałeś w demo i widocznie Ci się spodobało skoro kupiłeś grę, a teraz Ci się nie podoba. W moim przypadku było tak że demo strasznie mi się nie podobało ale jednak kupiłem grę i gra mi się o wiele lepiej niż w demie.
No bo wlasnie pelna wersja jest nieco inna niz demo; dodam, ze post byl dodany przed wyjsciem patcha, ktory poprawil juz to i owo i gra jest w koncu grywalna. Nadal nie ustrzegla sie kilku mankamentow ale na pewno jest juz nieco lepiej.
Jak dla mnie gra się lepiej niż w 13, i piłka nie jest na szczęście tak ciężka jak ta w demo i dobrze że można wreszcie przemijać te denerwujące przerywniki.
i tu kolega ma racje nie chodzi o to zeby bylo latwo ale zawodnicy graja jakby pilka z kamienia zwrotnosc poszczegolnych pilkarzy powinna byc dostosowana do klasy pilkarza a tu zeby zrobic zwod to porazka