PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684014}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6557
FIFA 14
powrót do forum gry FIFA 14

w nowej odswiezonej formie milosnicy jako takiego grywalnego updata dostana moze za pare miesiecy wystarczy uzbroic sie w cierpliwosc

użytkownik usunięty
pharaoh1

To chyba produkcja EA Sports...

ocenił(a) grę na 1

wiesz co poprzegladalem w necie opinie i wyglada na to ze da sie w to cos grac , tylko trzeba sie bawic w guzikologie .Wiec aby dokladnie podawac na ixsie musze przytrzymac LB i przycisk dokladne podania .jak to juz opanujesz to gra sie dosc latwo i przyjemnie nawet na klasie swiatowej :)

użytkownik usunięty
pharaoh1

Masz na myśli FIFA 14?

ocenił(a) grę na 1

Wiem ze to nieprawdopodobne ale tak z tym klawiszem mozna jeszcze robic wrzutki + dlugie podanie jak to opanujesz to nie ma bata .Coprawda sa tez skrypty ale i tak idzie pograc

ocenił(a) grę na 1

w sumie to masz racje kilka meczy mi wyszlo a pozniej bywalo roznie ( oszustwa cpu o ktorych nie chce mi sie pisac ) :)

ocenił(a) grę na 1
pharaoh1

ulze sobie jednak :) , grajac w silnej lidze przecietnym zespolem zauwazylem inne kwiatki ktore do tej pory mi umklely :
- moj zespol musi niezle chlac przed kazdym spotkaniem gdyz zawodnicy czesto na siebie wpadaja jak pijane golebie a jak nie wpadaja to kopia sobie pilka po nogach ktora jak magnes zawsze leci w kierunku gdzie stoi zawodnik cpu .
- nauczylem sie precyzyjnych wrzutek lobikiem ale coz z tego ze biegnacy napastnik ma z 5 m luzu bo jak sie nie potknie na pilce to przyjmie na klate jak w zwolnionym tempie ( bardzo rzadko dochodzi do strzalow .Jest jeszcze opcja w ktorej szybki napastnik zamiast objechac obronce to przyczepia mu sie do plecow - zalosne :) Nie zauwazylem zeby te sytuacje przytrafialy sie oponentowi :)

Oczywiscie takich "niuansow" jest znacznie wiecej ale tylko te przypadly mi narazie do gustu :)

użytkownik usunięty
pharaoh1

To prawda, rykoszety idą do CPU. Piłki z dośrodkowań od od zawsze nieporozumienie w FIFA. Trajektoria jest automatyczna i zawsze wędruje tam, gdzie się obrońcy CPU. Pocieszę, że w PES tez tak bywa. Jak kupię konsolę PS4, to na pewno nie sięgnę po FIFA 14. Zresztą zakup planuję najwcześniej na jesień.