PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=684014}
7,7 6,6 tys. ocen
7,7 10 1 6562
FIFA 14
powrót do forum gry FIFA 14

przez wydanie tego patcha wrocili o rok wstecz, dzieciaki nazekaly ze rozgrywke zwolnili (wreszcie) wiec EA $ports
postanowilo zagrac bod publike i znow przyspieszylo gre, globalna siec transferowa to rowniez moim zdaniem niewypal
i dodanie czegos na sile
nowy system chemii w FUT to tez porazka i nie da sie juz robic sensownych hybryd ale najgorsze jest to ze majac sklad
z Diego Adlerem Naldo Błaszczem Ronnym Matipem i Mandzukiciem jestem wstanie przegrac z majacym zero chemii
teamem pod pace.
jak dla mnie zastoj lub wrecz krok w tyl w stosynku do 13 (ktora moim zdaniem była bardzo dobra) i zaluje wydanych
pieniedzy, a ta gra miala taki ogromny potencjal... 2/10

ocenił(a) grę na 7
Ravill953

Ja się również zawiodłem. Tryb kariery jest tak zrobiony, żebyś nie mógł się połapać i spędził 3 godziny na zagraniu jednego meczu (wiążą się z tym zagmatwane kompletnie funkcje). FUT mieli ulepszyć, a nie dość, że nie widzę nic lepszego, to jeszcze wygląda to gorzej. Do tego słaba rozgrywka i oprawa meczowa. Naciągane 4/10.

ocenił(a) grę na 6
Ravill953

ta fifa jest tak głupia ze mozesz przegrac nawet z totalnym cieniasem - wystarczy ze biega na skrzydlo i wrzuca na głowke- żałosne

michalwalilko

dokładnie, a teraz po patchu nie wchodza zadne strzaly zza pola karnego, ani power shoty (mam Ronnyego 99 shot power i 89 long shotow), ani finezyjne (mam Diego 90 Curve i 86 long shotow) przed patchem jeszcze dalo sie jakos gola strzelic a teraz tylko glowki i glowki a ja nie lubie tak grac bo wole bardziej techniczne akcje ale tak sie po prostu nie da

ocenił(a) grę na 6
Ravill953

dokladnie mam ten sam problem- nienawidze robic akcji skrzydlami bo jest to poprostu nudne i malo finezyjne ale niestety ta fifa zmusza do takiej gry bo tylko tak mozesz powalczyc z innymi cieciami ktorzy tylko taka taktyke stosuja.. przykra sprawa bo sie napalalem na ta fife dosc dlugo. Aha a propos tych głowek to w FUCie koles mi abumeyangiem sypnął z zerowego kąta po długim :) z całym szacunkiem ale nawet mirko klose tak nie potrafi a co dopiero gabończyk

ocenił(a) grę na 6
Ravill953

Warto kupic Adlera czy i tak kazda głowka to bedzie gol?? moze hummels cos da? walcze z soba i nie wiem czy grac w ta gre czy ja odsprzedac

michalwalilko

ja dzis wygrywalem 2-0 w 85 min ja mialem 15 strzalow moj przeciwnik 1 w 90 min skonczylo sie 2-2 po dwoch identycznych akcjach wrzutka na Gomeza i gol myslalem ze rozwale komputer
a co do Adlera to mi nie bronil jakos super wlasciwie identycznie jak Leno ale teraz dalem mu styl gry Cat i broni juz bardzo dobrze i juz wyciagnie czasem glowki a co do obroncy to Matsa nie kupilem jeszcze, chcialem wczoraj ale jednak zdecydowalem sie na Boatenga i naprawde dobrze sprawuje sie w parze z Naldo a na zmiane mam Matipa i Santane
ogolnie mysle ze Hummels moze byc troche za wolny lepiej wez Dante a do tego brazylijczyk ma lepsze workrate
najwazniejsze zeby obroncy w tej fifie byli wysocy
i nie odsprzedawaj jej bo sie nie oplaca a z czasem na pewno sie przyzwyczaisz nawet do tej fify
a kogo masz na skrzydlach i na SPO? bo ja mam Elie i Błaszcza na skrzydlach i Diego na CAM i naprawde fajnie sie to sprawuje gran 4-3-3 z CAM
grales moze Farfanem? bo chce go kupic w zastepstwo Kuby ale nie umiem sie zdecydowac czy on czy Muller

ocenił(a) grę na 6
Ravill953

jeszcze nie amm tyle siana zeby sie tak obkupic ale gram 4-4-2 gdyz przy 4-2-2-2 niemal nie wyrzucilem pada przez balkon:) teraz wyglada to troche lepiej. podobno na kompa jest lepsza niz na ps3- ja niestety mecze sie na konsoli. Moj sklad to muller na pp, mkhitarian i boateng na sp(lawka bracia bender), lp Traore, napastnicy son,diouf, obrona jansen, sokratis, papadopoulos, pospech, brama benaglio i ulreich
raz wygram raz w dupe i tak w kolko

michalwalilko

generalnie mam tak samo ale teraz gdy zaczynam sie wkurzac po prostu po przegranym meczu (glownie poprzez schemat RW 90+ pace i right foot-ST high 190cm+ 80+jumping i 80+heading acc-LW 90+ pace i left foot i granie wrzutkami wylaczam Fife i wlaczam BF3 i strzelam sobie do innych :) tak na rozladowanie emocji
a to moj sklad http ://www.easports.c om/pl/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=kdZy7eBhnKm4A:pc