PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714150}
7,5 4,9 tys. ocen
7,5 10 1 4946
FIFA 15
powrót do forum gry FIFA 15

Miewiele zmian w stosunku do wersji poprzednich, naprawdę szkoda tych 100 złotych, które wydałem na tę grę, animacje właściwie te same i bardzo przewidywalne, to samo komentarze, których dograno naprawdę znikomą ilość, a to się znacznie przyczynia do znużenia tą grą... na plus można zaliczyć nowy tryb treningowy, w którym można trenować w bardzo praktyczny sposób karne, obronę karnych, drybling, strzały, itd., to bardzo motywuje do treningów. Póki co jestem na trybie zawodowiec, wygrywam średnią notowaną Polską z takimi potęgami jak Hiszpania, czy Francja (1:0), czy Włochy (4:0), ale już czuję, że gra mi się znudziła. Do poprawy grafika, bo niewiele w tej kwestii się zmieniło, ruchy zawodnikami są bardzo realistyczne, jak i zagrania, jest poprawa w stosunku do wersji poprzednich. Ale jak na 15 i wydane 100 złotych to nie jestem usatysfakcjonowany zmianami w grze, ale po co od razu udoskonalić wszystko, skoro można co roku wypuszczać tą samą grę i zarabiać. "Jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze" - w stosunku do FIFY to powiedzenie sprawdza się znakomicie.