nie kryli na radar , raz graja normalnie raz na radar czy to skrypt ?????
dobra juz teraz wiem ze niewiele :) fut to najbardziej zabugowana wersja fify jaka widzialem kiedykolwiek na oczy .Sezon z wersji 14 to przy tym czyms pikus do szescianu .Wygrac z toba moze nawet dziecko co potrafi trzymac pada i kopnac do przodu .Twoi zawodnicy beda przy jego biegac ale po innych torach tak ze sie nie spotkaja :) , kazdy jego strzal, podanie beda tak celne jak mecz drewandowskiego z realem 2 lata wstecz .Bedziesz bezradnie przecieral oczy ze zdumienia jak ta gra robi ci z doopy jesien sredniowiecza a ty jeszcze za nia placisz .
http://www.maxior.pl/film/184287/najbardziej-fuksiarski-kontratak - mniejwiecej tak wygladaja te akcje :)
Jednak kupiłeś, mimo że bluzgałeś na poprzednią część do kwadratu. FIFA 14 i 15 mają handicap. Możesz grać w tiki-takę, oddać 60 strzałów i zdobędziesz dwie bramki. Konsola zaatakuje dwa razy i zdobędzie trzy gole.
Tym razem kupilem ze wzgledu na futa i na pieca .w kariere nie gralem ale moge sie domyslac ze jest podobnie .Mam znajomego ktory jest entuzjasta i juz wiem ze nie oplaca sie miec druzyny z overall'em powyzej 77 bo cie bedzie rypalo po odbycie .Jeszcze to sprawdze jak bede miec troche wolnego
na to wychodzi , tyle ze dotyczy to FUT'a , system bedzie ladowal chamskie handicapy , zupelnie jak w karierze :)
Handicap dla konsoli w FIFA jest w oprogramowaniu od kilku lat. Czasami się łudziłem, że tak nie jest i że wszystko przez moje niedołęstwo. Jednak nie. Kiedy konsoli zachciało się strzelić, to mogłeś się zesrać, a nie dawałeś rady.