PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714150}
7,5 5,0 tys. ocen
7,5 10 1 4960
FIFA 15
powrót do forum gry FIFA 15

nie kryli na radar , raz graja normalnie raz na radar czy to skrypt ?????

ocenił(a) grę na 1
pharaoh1

dobra juz teraz wiem ze niewiele :) fut to najbardziej zabugowana wersja fify jaka widzialem kiedykolwiek na oczy .Sezon z wersji 14 to przy tym czyms pikus do szescianu .Wygrac z toba moze nawet dziecko co potrafi trzymac pada i kopnac do przodu .Twoi zawodnicy beda przy jego biegac ale po innych torach tak ze sie nie spotkaja :) , kazdy jego strzal, podanie beda tak celne jak mecz drewandowskiego z realem 2 lata wstecz .Bedziesz bezradnie przecieral oczy ze zdumienia jak ta gra robi ci z doopy jesien sredniowiecza a ty jeszcze za nia placisz .

ocenił(a) grę na 1
pharaoh1

http://www.maxior.pl/film/184287/najbardziej-fuksiarski-kontratak - mniejwiecej tak wygladaja te akcje :)

użytkownik usunięty
pharaoh1

Jednak kupiłeś, mimo że bluzgałeś na poprzednią część do kwadratu. FIFA 14 i 15 mają handicap. Możesz grać w tiki-takę, oddać 60 strzałów i zdobędziesz dwie bramki. Konsola zaatakuje dwa razy i zdobędzie trzy gole.

ocenił(a) grę na 1

Tym razem kupilem ze wzgledu na futa i na pieca .w kariere nie gralem ale moge sie domyslac ze jest podobnie .Mam znajomego ktory jest entuzjasta i juz wiem ze nie oplaca sie miec druzyny z overall'em powyzej 77 bo cie bedzie rypalo po odbycie .Jeszcze to sprawdze jak bede miec troche wolnego

użytkownik usunięty
pharaoh1

Czyli co? Jak za dobry zespół, to gorzej się Twoim zdaniem gra?

ocenił(a) grę na 1

na to wychodzi , tyle ze dotyczy to FUT'a , system bedzie ladowal chamskie handicapy , zupelnie jak w karierze :)

użytkownik usunięty
pharaoh1

Handicap dla konsoli w FIFA jest w oprogramowaniu od kilku lat. Czasami się łudziłem, że tak nie jest i że wszystko przez moje niedołęstwo. Jednak nie. Kiedy konsoli zachciało się strzelić, to mogłeś się zesrać, a nie dawałeś rady.

ocenił(a) grę na 1

wlasnie ogralem pieciu dziadow po kilka do 0 aby przegrac z ostatnim w lidze 1:2 , gosc oddal doslownie 3 strzaly przy moich 8 a zapomnialem strzelilem 3x w slupek ale to sie nie liczy :)