5,9 403  oceny
5,9 10 1 403
FIFA World
powrót do forum gry FIFA World

Czyli darmowe UT na PC!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
Sizimtriox

Szkoda, że tyle tam nobów co się specjalnie rozłączają jak przegrywają mecz i wtedy jest remis. Nie wiem czy w Fifie 14 też tak jest. Gdyby nie to byłoby spoko.

palel47

teraz jeśli wygrywasz mecz i ktoś się rozłączy to Ci zalicza zwycięstwo ;)

KaczorS93

Jak teraz tak jest trzeba zainstalować to znowu ;) Grałem z tydzień temu i było tak jak pisałem. Wygrywam 4:0, a skur**** się rozłącza specjalnie w 90min i nie ma awansu do wyższej ligi.

palel47

to dziwne bo ja gram w to od ponad 2 miesięcy i tylko na początku miałem z tym problem a później normalnie zwycięstwo zalicza... co prawda nie dostaje tyle xp i monet co powinienem bo mecz nie został dokończony ale punkty do ligi dochodzą ;)

palel47

Taa punkty dostajesz jak ktos wyjdzie za kazdym razem. EA moglby jednak informowac w grze o tym kiedy planuja restarty serverow bo kilka punktow juz tak stracilem. Wiadomo ze to beta i nie ma sie co przywiazywac ale jednak troche to denerwuje. Najgorsze jest jednak to ze nie mozna przypisac wlasnych klawiszy inaczej niz przez podmiane komend w pliku tekstowym... o ile jeszcze na klawiaturze to nie jest zbyt duzy problem to przestawienie pada moze byc juz problemem.

Vancore

Informują na Facebooku.