PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743775}
6,9 7,2 tys. ocen
6,9 10 1 7218

Fallout 4
powrót do forum gry Fallout 4

.... czy to bardziej jak słaba bez klimatu 3 część , czy bardziej jak klimatyczne New Vegas ?

kompletnie bez klimatu :( polecam czekać na kolejną odsłonę.
Wszystkie questy polegają na idź i zabij.
Dialogi są płytkie i bez humoru.

Dokładnie tak - bliżej jej do 3, niż NV.
Jeśli chodzi o klimat, jest zaledwie dobry, retrofuturyzm i post-apo wciąga, lecz nie ma w tym już tego polotu i świeżosci.
Uproszczenia w kwestiach dialogowych i rozwoju postaci zarzynają te grę jako erpega. Jedynie charyzma wpływa na kwestie, ktok wstecz do NV
Niby dodano narrację, ujęcia dialogowe, lecz to zaledwie poziom podstawowy, nie ma co liczyć na reżyserię z Wiedźmina 3 czy Phantom Pain.
Zakończenie bez mocy, bez wielu odnóg, bo też neiliniowość fabuły jest mocno dyskusyjna
Nie wyborażam sobie, jak można dać tej grze więcej niż 8. Ja oskarżam Bethesdę o twórczy i deweloperski bezwstyd. Wyrozumiałość branży wobec ich przestarzałego warsztatu właśnie się konćzy, co widać po ocenach graczy - lepiej kierować się nimi, niż recenzjami IGN-u (!)

laxman

Kurcze szkoda no. Chyba sobie odpuszczę zakup.

Wystarczy dowolne forum/komentarze pdo recenzją i już widać, że Bethesda zawiodła. Nie jestem jedynym, który nie dał sie nabrać na ich kolejną grę.... niemniej sam sprawdź ten tytuł, jak np. stanieje

http://cenega.pl/ powinni zabrać Licencje tej firmy i zamknąć tą firmę, znów zamiast stworzyc Polską Wersja językowa to stworzyli tylko spolszczenie do gry, zdrada wobec Polski i Polaków .

vAkatsuki

Wolałbyś dubbing? Takie odarcie gry z klimatu byłoby dopiero obrazą dla Polski. Także nie wiem, zapisz się na kurs szybkiego czytania czy coś, jak nie ogarniasz. Na filmy też z dubbingiem chodzisz?

nikodemvankenobi

nie jesteś Polakiem ? wstydzić się Polskie narodowości ? nie było by żadnej obrazy dla Polski, jeśli nie wiesz o tym to w USA podobno jest Polskie Osiedle nie wiem dokładnie jak to nazywa się czy Polska Strefa w którym mówią po Polsku i znają Angielski . normalni Polacy popierają Polski produkt , a tacy jak ty z pro Angielskimi poglądami tylko udają ze kochają Polskie , jestem Polakiem i nie wstydzie się swojego narodowości porównaniu do ciebie .

tak swoją drogą fallout 3 i new Vegas tez miał mnóstwo błedów w grze .tylko ze w fallout 4 jest słaba fabuła ;/ pomysl mieli dobry tylko mogli rozbudować tą fabułe .

swoją droga fajne gdyby stworzyli takie gry

Fallout Europa frakcje które chcą odbudować cywilizacje i walczą o dominacje nad Europą to Miedzymorze (odpowiednik RNK tylko coś jak Minutemi jak chodzi o dobro ludzi ), UE rządzone przez Berlin ,Rzym Odpowiednik starożytnego Rzymu, ZSRR (odpowiednik Enklawy agresywniej czyli strzelają do wszystkich którzy nie są Rosjanami albo nie mają komunistyczne poglądy ) ,Sparta (frakcje która jest w Grecji coś jak RNK ), Zjednoczone Królestwa (wielka brytania odpowiednik RNK), Nowe Imperium Osmańskie (tak samo jak Minutemi ) ,Watykan (odpowiednik Legionu Cezara) ,frakcja Mutantów, Ghuli ,Kanibali .
Fallout strefa 52 (jako lina frotnu miedzy RNK a Bractwem stali przy okazji w lokalizacji znajduje się fabryka pancerz wspomagany t-60 , jeszcze opuszczona placówka Enklawy w którym są uwiezieni Szpony Smierci potrafią mówić tak jak Szpony Smierci z gry fallout 2 )

nikodemvankenobi

zobacz na to ktoś zrobił chyba frakcje Rzeczpospolita w grze Fallout 4 . tylko nie wiadomo czy po Polsku gadaja skoro Polacy xD sam planowałem zrobić frakcje rzeczpospolita jako sojusznik RNK

http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/14458/? "odaje 662 ręcznie umieszczone Kurczaki Rad i królików Rad z dalekiego portu do Rzeczypospolitej. Wszelkie rozliczenia powinien mieć trochę dla żywności, to są nuetral i nie powinni uciekać. W większości są w polach i ucieknie. Teraz, jeśli chcesz gotować trochę kurczaka lub królika i nie ma żadnych nie trzeba jechać daleko Harbor, aby uzyskać pewne. Można je znaleźć niemal wszędzie. Nie są one w obszarach podmokłych lub wzdłuż nadmorskich plażach lub w miastach. I dodaje opcjonalny plik, który retextured RadRabbits w Rzeczypospolitej. Te w Far Harbor pozostają takie same. Użyj go, jeśli Loke, tekstury są nic specjalnego i prawdopodobnie zostanie uznane za złe .. wiem, że im zdaniem, ale ja po prostu ingerować, aby zobaczyć, jak będą wyglądać z futra .."