dzisiaj kupiłem tą grę , szkoda ze powstała tylko Angielska wersja językowa a w Polsce była premiera spolszczenia do gry , w normalnym kraju powstała by Polska Wersja językowa
Właśnie dobrze w końcu nie zrobili gówno-dubbingu który jest tak sztuczny jak twarz Krzysztofa ibisza .
własne widać po tobie ze jesteś proAnglikem , czyli osobą która wstydzi się ze jest Polakiem, normalni Polacy który kochają swój naród i szanują wolą Polski dubbing w grach, filmach a tacy ludzie jak wy czyli Prorosyjscy ,proNiemcy,ProAnglicy,żydzi,homo, krytykujecie Polski dubbing tylko dlatego ze jestescie za Brytinazcją Polski .
normalny Polak nie krytykuje Polski dubbing a z tobą coś jest nie tak, widać ze takie osoby jak ty wstydzą się ze są Polakami . jesteś Patriotą Polski to zachowuj się jak Patriota .
Ja wolę grać w oryginalnych wersjach językowych. Polski dubbing nie dość, że często sztuczny i zwyczajnie fatalny to strasznie niszczy klimat i odbiór gry.
widać po tobie ze jesteś wrogiem Polski, porównaniu do ciebie jestem patriotą a nie tak jak ty za Brytanizacją Polski .
Ja jestem patriotą nacjonalistą ale po prostu wolę oryginalne wersje językowe bo lepiej oddają klimat gry.
własne widać jaki patriotą chyba Patriotą Wielkiej Brytanii, widać ze tylko taka propaganda , bo język w grze nie dodają dodatkowych klimatów w grze ,prawdziwi Polacy nie krytykują Polski dubbing , widać ze tylko udajesz Patriotę Polski .
czyli twoim zdaniem kto jest Polskim Patriotą i kocha swój naród ten jest "idiota" widać ze tylko udajesz Polskiego Patriotę a tak naprawdę takie osoby jak ty wstydzą się ze są Polakami tylko to nie pokazują publiczne .
Kocham Polskę ale nie znoszę polskiego dubbingu, który zazwyczaj jest bardzo sztywny i sztuczny jakby czytany z kartki czy recytowany jak czytanka w przedszkolu. Polski dubbing przeważnie nie pasuje do klimatu gry, do której został stworzony. Jako polski patriota wybieram wersje gier kinowe czyli oryginalna ścieżka dźwiękowa + polskie napisy albo angielskie jeśli nie ma polskich.
Jeśli coś jest dobre zagraniczne - biorę
Jeśli coś jest dobre polskie - biorę
Jeśli coś jest złe zagraniczne - nie biorę
Jeśli coś jest złe polskie - nie biorę
Ogarniasz?
widać po tobie ze jesteś Patriotą Wielkiej Brytanii do tego Kochasz Anglię a jak chodzi o Polskie to ty nienawidzisz swój naród , gdybyś kochał naprawdę Polskę to wtedy byś popierał Polski dubbing a nie jeszcze krytykował "Jako polski patriota wybieram wersje gier kinowe czyli oryginalna ścieżka dźwiękowa + polskie napisy albo angielskie jeśli nie ma polskich" gdzie tu niby Patriotyzm ? Parodia, coś ta twoja propaganda nie udała się , do tego zawsze Polski dubbing przeważnie pasuje do klimatu gier .