PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743775}
6,9 7,2 tys. ocen
6,9 10 1 7224
Fallout 4
powrót do forum gry Fallout 4

Re

ocenił(a) grę na 10

dzisiaj kupiłem tą grę , szkoda ze powstała tylko Angielska wersja językowa a w Polsce była premiera spolszczenia do gry , w normalnym kraju powstała by Polska Wersja językowa

ocenił(a) grę na 9
vAkatsuki

Właśnie dobrze w końcu nie zrobili gówno-dubbingu który jest tak sztuczny jak twarz Krzysztofa ibisza .

ocenił(a) grę na 10
derylepl

własne widać po tobie ze jesteś proAnglikem , czyli osobą która wstydzi się ze jest Polakiem, normalni Polacy który kochają swój naród i szanują wolą Polski dubbing w grach, filmach a tacy ludzie jak wy czyli Prorosyjscy ,proNiemcy,ProAnglicy,żydzi,homo, krytykujecie Polski dubbing tylko dlatego ze jestescie za Brytinazcją Polski .

ocenił(a) grę na 9
vAkatsuki

Hahahahaha oczywiście POLSKA DLA POLAKÓW TYLKO KORWIN !!!! Co było z pszyrki ?

ocenił(a) grę na 10
derylepl

normalny Polak nie krytykuje Polski dubbing a z tobą coś jest nie tak, widać ze takie osoby jak ty wstydzą się ze są Polakami . jesteś Patriotą Polski to zachowuj się jak Patriota .

ocenił(a) grę na 5
vAkatsuki

Ja wolę grać w oryginalnych wersjach językowych. Polski dubbing nie dość, że często sztuczny i zwyczajnie fatalny to strasznie niszczy klimat i odbiór gry.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

widać po tobie ze jesteś wrogiem Polski, porównaniu do ciebie jestem patriotą a nie tak jak ty za Brytanizacją Polski .

ocenił(a) grę na 5
vAkatsuki

Ja jestem patriotą nacjonalistą ale po prostu wolę oryginalne wersje językowe bo lepiej oddają klimat gry.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

własne widać jaki patriotą chyba Patriotą Wielkiej Brytanii, widać ze tylko taka propaganda , bo język w grze nie dodają dodatkowych klimatów w grze ,prawdziwi Polacy nie krytykują Polski dubbing , widać ze tylko udajesz Patriotę Polski .

ocenił(a) grę na 5
vAkatsuki

Jesteś idiotą.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

czyli twoim zdaniem kto jest Polskim Patriotą i kocha swój naród ten jest "idiota" widać ze tylko udajesz Polskiego Patriotę a tak naprawdę takie osoby jak ty wstydzą się ze są Polakami tylko to nie pokazują publiczne .

ocenił(a) grę na 5
vAkatsuki

Kocham Polskę ale nie znoszę polskiego dubbingu, który zazwyczaj jest bardzo sztywny i sztuczny jakby czytany z kartki czy recytowany jak czytanka w przedszkolu. Polski dubbing przeważnie nie pasuje do klimatu gry, do której został stworzony. Jako polski patriota wybieram wersje gier kinowe czyli oryginalna ścieżka dźwiękowa + polskie napisy albo angielskie jeśli nie ma polskich.

Jeśli coś jest dobre zagraniczne - biorę
Jeśli coś jest dobre polskie - biorę
Jeśli coś jest złe zagraniczne - nie biorę
Jeśli coś jest złe polskie - nie biorę

Ogarniasz?

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

widać po tobie ze jesteś Patriotą Wielkiej Brytanii do tego Kochasz Anglię a jak chodzi o Polskie to ty nienawidzisz swój naród , gdybyś kochał naprawdę Polskę to wtedy byś popierał Polski dubbing a nie jeszcze krytykował "Jako polski patriota wybieram wersje gier kinowe czyli oryginalna ścieżka dźwiękowa + polskie napisy albo angielskie jeśli nie ma polskich" gdzie tu niby Patriotyzm ? Parodia, coś ta twoja propaganda nie udała się , do tego zawsze Polski dubbing przeważnie pasuje do klimatu gier .

ocenił(a) grę na 5
vAkatsuki

Brak słów jaki ty głupi jesteś.

ocenił(a) grę na 10
STAMiNA

czyli twoim zdaniem każdy kto naprawdę kocha swój naród jest debilem i jest głupi, a nie tak jak ty ze udaje tylko ze kocha swój naród gratulacje inteligencji .