PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=743775}
6,9 7,3 tys. ocen
6,9 10 1 7250
Fallout 4
powrót do forum gry Fallout 4

Pomimo, że jestem wielką fanką produkcji Bethesdy, podchodzę do tematu z dużą dozą nieufności. Boję się najbardziej, że w dniu premiery otrzymamy po raz kolejny gry zabugowaną do granic możliwości.
Zakładając jednak, że studio wywiąże się z obietnic, które składają w zapowiedziach i materiałach promocyjnych, wygląda na to, że Fallout 4 będzie silnym kandydatem do tytułu gry roku i będę musiała odrobinę zmodyfikować moja listę 10 najlepszych gier RPG: https://www.youtube.com/watch?v=LE63Y_aUm2g

karolnth

Zabugowana będzie bez cienia wątpliwości. Jeszcze nie zdarzyło się tak, żeby gry Bethesdy były w pełni funkcjonalne przy ich premierze, bez dalszych łatek, więc parę miesięcy zajmie łatanie bugów. Ale znów dostaniemy grę z nieskończoną bazą modów, praktycznie bez końca.
Lista ciekawa, ale, albo nieuważnie oglądałem, albo zabrakło tam paru ciekawych pozycji, jak na przykład Neverwinter Nights, którego kalką jest dzisiejszy Dragon Age. Albo chociażby tegorocznego Pillars of Eternity. Może na Twoją listę wskoczy jeszcze The Division od Toma Clancy i parę innych RPGów, które niedługo wyjdą.
Chyba największą i najciekawszą zmianą w Fallout 4, będzie upgrade broni, i setki możliwości z tym związanych, bo jakoś idea możliwości budowy własnego domostwa-fortecy jakoś średnio mi się podobała. Jednak lepiej być bezdomnym tułaczem ;)