PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704067}
7,6 10 tys. ocen
7,6 10 1 10474
Far Cry 4
powrót do forum gry Far Cry 4

Którą grę kupować? GTA V już mam, ale jako gracz PC chciałbym je mieć też na kompie, a nie tylko na X360. Ostatnia część FC to jedna z moich ulubionych gier, a o czwórce słyszałem dobre opinie. Stąd pytanie (najlepiej do osób zaznajomionych z obydwiema grami) : którą kupować jako pierwszą?

theMedicalDoctor

Skoro masz już GTA V to warto zainwestować w FC4 ;] Far Cry 3 był świetny a FC4 jest pod każdym względem lepszy od poprzedniczki.

ocenił(a) grę na 10
theMedicalDoctor

To ja mam na odwrót ;) posiadam FC4 a GTA V dopiero kupię jak wyjdzie na PC. Bierz Far Cry, jeżeli poprzednia część Ci się podobała to na pewno na tej się nie zawiedziesz, bo jest genialna :)

ocenił(a) grę na 6
theMedicalDoctor

Jak dla mnie, czwarta odsłona far cry jest o niebo gorsza od trójki...specjalnie kupiłem konsolę, żeby w to pograć, już drugi raz :D ostatnim razem kupowałem dla GTA V, którą przechodzę drugi raz z większym zapałem niż Far cry. Po trzeciej - genialnej części spodziewałem się czegoś lepszego, tymczasem męczę grę od trzech tygodni i jeszcze do drugiej części mapy nie doszedłem nawet no ale cóż...być może jeszcze wszystko się odmieni?