PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704067}
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 10540
Far Cry 4
powrót do forum gry Far Cry 4

wywalilem na niego ponad 30 z uzi i mial na tlye sily ze mi wpieprzyl , zalosne

ocenił(a) grę na 8
pharaoh1

jak się ma słabą giwere, to sie nie fika z misiem hehe :), ciesz sie że nosorożca nie spotkałeś. Poźniej jak bedziesz miał lepszy arsenał wystarczy jeden strzał ze snajperki

ocenił(a) grę na 5
ROBERTHUNT

gralem w 3ke i nie przypominam sobie podobnych sytuacji , pozatym cos mi sie szybko znudzila ta gra moze jeszcze do niej wroce

ocenił(a) grę na 7
pharaoh1

W trójce było identycznie tak samo, zwykły tygrys mógł przeżyć cały magazynek z kałacha a potem cię zażreć.

ocenił(a) grę na 5
Bodzepor

hmm ... byc moze gralem na lzejszych ustawieniach ale temat skonczony 4ka sprzedana - flaki z olejem

ocenił(a) grę na 7
pharaoh1

Albo dopadł cię przesyt, bo czwórka to w ponad połowie kalka trójki.

ocenił(a) grę na 5
Bodzepor

rzeklbym 9/10

ocenił(a) grę na 8
pharaoh1

Mój syn na nosorożce i niedźwiedzie używał po prostu samochodu z karabinem maszynowym na dachu...fajnie też rozdeptuje się co większe drapieżniki z wykorzystaniem słonia...
P.S. pomimo że początkowo trochę kręciłem nosem na wtórność czwórki (jako fanatyczny wręcz miłośnik trójki), stwierdzam że po paru tygodniach grania gierka wciągnęła mnie bez reszty, i nie odpuszczę dopuki nie ukończę wszystkiego na 100 %...co pewnie zajmie mi czas gdzieś do końca 2015 (mam zaledwie kilka godzin na granie w skali tygodnia)

ocenił(a) grę na 5
RogerVerbalKint

w nastepnej czesci do grubego zwierza trzeba bedzie z artyrelii strzelac :) , inaczej nie padnie . Ciesze sie ze Ci sie podoba , mnie zanudzila na smierc

ocenił(a) grę na 9
pharaoh1

Bo do niedźwiedzia strzela się strzelbą.