PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704067}
7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 10540
Far Cry 4
powrót do forum gry Far Cry 4

Czy ktoś widział już wersję na PS3? Wygląda dobrze, nie klatkuje? Może rywalizować z PS4?
:-P

ocenił(a) grę na 9
nikodemvankenobi

Klatkowac nie klatkuje, choć mniej FPS ma. Na pewn komfort pracy jest mniejszy, świat nie tak piękny i dopracowany, lecz akurat tak dobra gra broni się wszędzie

laxman

Jak jest tak jak mówisz to powinno być ok, już myślałem że potną tą grę jak w przypadku "Shadow Of Mordor". Dzięki!

ocenił(a) grę na 9
nikodemvankenobi

Na pewno nie będzie czegoś takiego, jak w przypadku Mordoru, że jakaś spora część gameplayu jest wycięta (system nemezis). Po prostu grafika słabsza niż na next genach i tyle:)

ocenił(a) grę na 6
laxman

Co zrobili z Mordorem? Bo mam x360, a chciałem sobie pogierzyć..

ocenił(a) grę na 9
czesiol

Nie pytaj... Po prostu na last geny ta gra po pierwsze wygląda i działa fatalnie, po drugie, co gorsza, wycięli sporą część tego sydtemu Nemezis - nie mamy do wyboru tylu opcji, nie mozemy chyba z tego co wiem przejmować umysłów tak wielu orków jak to jest na Pc, Ps4 czy XO. Jest biedniej, więcej powtarzalności i generalnie jest to chyba pierwsza taka gra, gdzie różnica jest tak widoczna i to nie tylko w grafice ale i w rozgrywce. Far Cry mimo wszystko jest bardzo dobry na last geny, ale ten Mordor... sam chciałem kupić na Ps3, ale poczytałem i sie zniechęciłem. Radzę Ci zobaczyć jakieś materiały i sam zdecyduj, bo moze to ja tutaj przesadzam, choć watpię:)