7,6 11 tys. ocen
7,6 10 1 10628
Far Cry 4
powrót do forum gry Far Cry 4

dziwne..

ocenił(a) grę na 8

premiera gry byla 2 dni temu a już 45 osób zdążyło wyrazić swój zachwyt. Więc albo ślęczeli na tym tytułem nieprzerwanie dzień i noc albo odpalili, pograli pół godziny i już pędem na filmweb dać jej ocenę bo po co czekać aż się ukończy jak można ocenić całość w ciemno. No i jest jeszcze trzecia opcja: nie grali wcale jeszcze ale poprzednie części sie podobały wiec "trzeba" z góry dać dychę.

ocenił(a) grę na 8
born2run

Albo ocenili pierwsze wrażenia z gry, ocenę zawsze można zmienić.

ocenił(a) grę na 8
mich145

no czyli druga opcja z mojego komentarza. dla mnie to jest niepojęte. równie dobrze można tu oceniać film po obejrzeniu zwiastuna bądź pierwszych 10 minut. kompletny bezsens.

ocenił(a) grę na 9
born2run

zgadzam sie, to tak jak czasem ludzie komentuja filmy tekstem typu "straszne gowno, wyszedlem z kina po 15 minutach", ja nigdy nie oceniam gry po godzinie grania, tylko jak przejde, no chyba ze jest wyjatkowo tragiczna i po calym dniu grania nie widac nadzieji i musze przesatc grac to moze

ocenił(a) grę na 8
mihas

o i takie podejście mi się podoba!

mihas

Ja tak miałem z gta iv i far crayem 3 :P .

Albo jestem za stary na gry gdzie robią się ciągle te same czynności, albo gry nabuchane hypem okazały się średnie dla mnie.

ocenił(a) grę na 9
born2run

Niektórzy otrzymali gre wcześniej, a jeszcze inni sa zagranicą i szybciej zagrali

ocenił(a) grę na 8
laxman

Premiera światowa to tylko dwa dni różnicy, więc niewiele zmienia.

born2run

piraci mieli tydzien wczesniej.

ocenił(a) grę na 8
11lopez

no taaa, piraci...