I myślisz geniuszu że w jednym patchu zlikwidują wszystkie spady FPS'ów, bugi? To sobie trochę poczekasz.
Z patchem nadal mój gtx 650Ti nie daję rady ;). Więc nie poprawili optymalizacji po tych trzech patchach
Niestety się zawiedziesz ode mnie gra ma 1/10 jak i 3 część...za to bardzo dobrze wspominam 2 część
dla wielu jak i dla mnie 2 czesc byla najgorsza z 3 najlepsza bo w 4 nie gralem kazdy ma swoje gusta
2 IMO miała jedną, ale bardzo ważną wadę- przy bardzo rozbudowanym terenie nie było pkt. szybkiej podróży. Gdy musiałam 4 raz jechać tą samą drogą i rozwalać ten sam posterunek to mnie krew zalewała a zadania były tak ustawione, że cały niemal czas trzeba było śmigać z jednego końca na drugi. Pierwsza część była spoko, przy 3 spędziłam tygodnie grając 2 razy i włócząc się po okolicy, 2 nie przeszłam całej bo mnie szlaq już pomału trafiał na pokonywanie tej samej drogi kilkanaście razy; 4 natomiast delektuje się jak papieroskiem po długiej podróży.
A chodzi o nagrody. No cóż, dopiero teraz zauważyłem, że Filmweb wystawia nagrody dla gier.
Skoro filmweb traktuje GTA V na old geny tak samo jak na next geny, to nie dostanie.
Ale pewnie w kilku innych miejscach tak.
Pytanie czy powinno się je traktować jako odrębne produkcje czy nie?