PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=751006}
7,1 4,2 tys. ocen
7,1 10 1 4220
Far Cry Primal
powrót do forum gry Far Cry Primal

Pomysł jak dla mnie zapowiada się znakomicie. Faktycznie, odbiega to znacznie od franczyzy Far Cry, brak broni palnej jest sporym odejściem. Jednak przy Far Cry 4 wszyscy mówili o odgrzewanym kotlecie: rozgrywka niemal identyczna jak w FC3, ten sam system wieży radiowych (w wypadku FC4- dzwonnic), strażnic, szalony antagonista itd. Z tym zwykle kojarzymy grę Far Cry. Chcieliście co innego? To macie! Ubisoft w Far Cry Primal daje wam coś całkiem odmiennego i zapowiadającego się naprawdę intrygująco. Pozostaje nam tylko czekać :)

ocenił(a) grę na 5
local_hero

już wolałbym aby ulepszali to co było w Far Cry 3/4
albo żeby wrócili do korzeni i zrobili FPS z prawdziwego zdarzenia, jakim było Far Cry 1 (bez tego całego rolnictwa, ostre napieprzanie)

to takie ganianie w samych gaciach z maczugą za mamutami to trochę jakby James Bond jeździł FIATem 126p i strzelał z procy do przeciwników, w ogóle to do mnie nie przemawia

7mari

Do mnie też jakoś nie...

ocenił(a) grę na 4
local_hero

Jeśli poigrasz to powiedz czy powiedzcie czy pobił Far Cry3 który fabularnie był rewelacyjny dla mnie i sądząc po gameplay jest zdecydowanie lepszy klimat otoczenia i logika zwierząt... Sama tematyka genialna, bo ja kocham prehistorię jestem zajarany nią od dziecka... Sama myśl zdobyć, stworzyć ogień, dzidę, łuk, magia kurdesz no ;] pow, pow, pow! Nawijajcie ale nie zdradzajcie mi fabuły ;] muszę ją mieć!

Peszulino

Jak kochasz prehistorię to powinieneś być zachwycony. W swoim temacie opisałem pierwsze wrażenia:

http://www.filmweb.pl/videogame/Far+Cry+Primal-2016-751006/discussion/Pierwsze+w ra%C5%BCenia+%3A%29,2753695