PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=767504}
8,5 1,4 tys. ocen
8,5 10 1 1369
Forza Horizon 3
powrót do forum gry Forza Horizon 3

Jedna z najbardziej kompletnych i kompetentnych ścigałek wszechczasów. Obłędna oprawa graficzna, nie ustępująca jej oprawa muzyczna przy której aż chce się jechać, 350 aut, satysfakcjonujący model jazdy, który zadowoli zarówno fanów zręcznościowek, jak i nieco symulacyjnego podejścia. Możliwość prowadzenia tytułowego festiwalu, wspaniała i różnorodna Australia do przemierzenia. Gry z serii Forza były jednymi z niewielu, których, jako właściciel PS4, zazdrościłem posiadaczom Xbox One. Jednak obecnie posiadacze PC z Win10 mogą się cieszyć jedną z najlepszych serii, dotychczas ekskluzywnych na konsolę Microsoftu. A jeśli ktoś posiada kierownicę to frajda z grania wzrasta niebotycznie. Forza Horizon 3 była jedną z kilku gier (obok ETS2, Project CARS czy Assetto Corsa) dla których kupiłem Logitech G29. Dawno temu zagrywałem się w ścigałki, jak chociażby Need for Speed: Most Wanted, jednak od dawna gry samochodowe nie sprawiają mi takiej satysfakcji jak kiedyś. Czułem po prostu, że gram a nie faktycznie jadę. Z kierownicą to inna para kaloszy.

sebogothic

Grałeś na PC??

sebogothic

Ta gra ma zerowy poziom trudności. Auta same wpychają się do garażu. Fabuły nie ma żadnej tylko pojedyncze obszary na mapie. Oprawa i jeżdżenie autami sprawia frajdę, ale ta gra nie stawia żadnych wyzwań. Powinni wprowadzić drugi tryb, w którym trzeba się mocniej postarać, aby jakąś fabułę pchać do przodu i móc zdobywać nowe samochody.

sebogothic

Lepiej zagrać w to czy odrazu w czwórkę??