Polecam kupić żyletki
Wziąć leki na uspokojenie
Obłożyć ściany matą dźwiękochłonną
Ściągnąć wszystkie patche
No i w sumie to wszystko,grę polecam masochistom i ludziom o mocnych nerwach
W ogóle mi nie tnie na wyższych ustawieniach, ładna grafika, ale questy mnie załamują :( Co więcej, ten Bezimienny, to jak nie ta sama postać, co w G1, G2 i G3 :/ Ma kompletnie inne zachowanie :| Strasznie się zawiodłem.
Co nowszy gothic to wszystko inne :D
Oby 5ka powstała a nie Risen 3 ,,
Odrazu pre-order :D
risen 1 był dla mnie słabiutki ale 2ka była super !
Pierwszy risen był właśnie wyjątkowy, taki sam klimat jak w gothicu, mroczne wody to już nie to samo, chociaż gra mnie zaskoczyła :)
nie spodziewał bym się Gothica 5 wcześniej niż w 2015-16 roku jeśli w ogóle wyjdzie, a risen pewnie za 1-2 lata będzie, ale tak się spytam o czym miał by być gothic 5 ? ;p
nie tylko questy ;)
ten dubbing polski został nagrany bardzo szybko i niestaranie, niestety nie da rady tego naprawić.
Ja osobiście wolę Risena 2 ..
Gothic 5 to powinien być o zabiciu Śniącego w końcu cała saga kręci się wokół niego .
Xardas powinien wymyślić sposób na zabicie Śniącego .
Byłoby to idealne zakończenie niż wałkowane nie kończącej się historii .....
Ale masz na myśli powrót do górniczej doliny?
mi by bardziej pasowało to gdzie został wygnany śniący
przed chwila przeszedłem risen 2, drugi raz tym razem na xboxie i zdecydowanie zakończenie jest za słabe, a walka finałowa śmieszna
Powrót do górniczej doliny był już w drugiej części, po co trzeci raz kręcić się po tych samych terenach.. :P
Zobaczymy jak będzie. Z resztą niewiadomo czy to ma być Gothic 5, czy Risen 3... Powinni zrobić głosowanie, to zapewne gothic by wygrał :)