PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=606780}

Gothic 3: Zmierzch bogów

Gothic 3: Forsaken Gods
2008
4,6 3,7 tys. ocen
4,6 10 1 3713
Gothic 3: Zmierzch bogów
powrót do forum gry Gothic 3: Zmierzch bogów

KOSZMAR.
wydałem 50zł na tą grę, z racji że jestem zatwardziałym fanem gothicow. No co poradzić,
taka moja mania. włączyłem... nawet 3minut nie grałem i wyłączyłem. Nie da się grać.

Dzięki tej grze, jestem utwierdzony, że nie ma co kupywać gier, szkoda kasiurki ;) od teraz
tylko torrenty i warrezy. Wolę wydać 10zł na konto, niż kupę kasy za badziewie jak to.

jedyna gra jaką planuję kupić, to Wiedźmak 2, żeby CD Projekt RED wesprzeć :-)
jestem patriotą na swój sposób, polaków trzeba wspierać ;-)

Axioo0

Ja też jestem fanką serii Gothic. Drugą część przechodzę właśnie trzeci raz :) Kiedy powstała część 3, cieszyłam się, ale niestety to już zupełnie inny klimat, wszystko inne, mam wrażenie, że autorzy skupili się bardziej na grafice niż na grywalności gry, a do tego jak dla mnie za dużo jest opcji, za dużo możliwych umiejętności do wyboru. Kupiłam Gothic 3 z dodatkiem za prawie stówę i żałuję, jak Ty :( Mam ją zainstalowaną, ale nie gram, a nie kasuję, bo ciągle wierzę, że przyjdzie pora, kiedy się przekonam :)

Lulu.

Gothic 3 w porównaniu do tego Dodatku, to całkiem przyjemna gra :D Chociaż racja - całkowicie inna gra. 0 klimatu z poprzednich części. Grafika nawet nawet... Ale grywalność kiepska. Największy szok przeżyłem, kiedy Milten się odezwał. Dubbing...... załamka.

a druga część mistrzostwo, z dodatkiem Nocy Kruka oczywiście :)

Axioo0

Ale co się dziwicie jak ten dodatek został stworzony przez jakieś podrzędne studio bez doświadczenia. Piranie odpłynęły do Risena.