Ta gra jest świetna... ale mam pytanie, graliście w jej najnowszą wersję Enchanced Edition?? Mało się tnie, żadko wyłącza, ZERO bugów. Po prostu aż przyjemnie... [taka wersja była na CD-ACTION]
Największą bolączką G3 są nielogiczności świata (poszukiwanie prastarej magii przez magów kiedy kapliczka z tą magią jest za plecami jednego z nich - padłem ze śmiechu. Albo wciśnięcie do świata stylizowanego na średniowieczną europę azteckich ruin które pasują doń jak pięść do nosa) a nie problemy techniczne. Przynajmniej najnowszej wersji, w którą właśnie gram. Jak dotąd żadnego zacinania się, żadnego wyrzucania do pulpitu, nic z tych rzeczy.
jak się nie mylę to jest o patch 1.74.jakiś czas temu pobrałem i sam jestem zaskoczony efektem.(na początku wielkość łatki ponad 900 mb ;d) ,musiałem jeszcze odinstalować quest-packa i znów wszystko od nowa.Co do samej gry efekty są już widoczne na początku dużym plusem są zmienione efekty świetlne, reagująca trawa na kroki bohatera.jestem w połowie gry i muszę przyznać ze bardzo dobrze się gra.jak na razie żadnych bugów ,no ale do końca jeszcze trochę mam więc zobaczę czy przejdę grę bez żadnej nie miłej niespodzianki.
Jedynie ubolewam nad tym że nie mogę podziwiać tej gry na wysokich detalach... tylko muszę grać na najniższych. Ale jak będe miał nowego kompa przejdą go jeszcze raz. Nieważne. Właśnie najlepsze jest to że nie ma żadnego buga. I nie ma to jak przyjemność grania bez kodów...
A Zmierzch Bogów to rzeczywiście klapa i przejdą ją go co najwyżej z nudów z kodami.
Tak grałem w tą wersję, jak i w jakąś mega poprawioną przez fanów Zmierzch Bogów. Mimo to 1 i 2 o wiele lepsza, a ZB tragedia.