PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=855783}
7,7 406  ocen
7,7 10 1 406
Gran Turismo 7
powrót do forum gry Gran Turismo 7

FORZA > GT7

ocenił(a) grę na 6

Jak dla mnie dużo lepszą rozgrywkę zapewnia jednak seria od Microsoftu.

ocenił(a) grę na 8
falconn

Jak dla mnie zupełnie odwrotnie, ale o gustach się nie dyskutuje :) Forza też całkiem solidna gierka

falconn

Daj spokój z majkoszrotem! ;D

ocenił(a) grę na 6
rysiu_wieczorek

dej pan spokój z pejstejszon

ocenił(a) grę na 7
falconn

Oczywiście porównujesz Gran Turismo do Forzy Motorsport, a nie Horizon...

ocenił(a) grę na 6
Egon_Olsen

Jasne że do FM, Horizon to jednak inny typ wyścigów

falconn

Zgadzam się. GT się zeszmacilo i nie potrafią wrócić do dawnej świetności. Słaba gierka. Nowe Motorsport tylko ją dobije.

ocenił(a) grę na 8
sp4wn_sp4wnersiak

I jak tam nowy Motorsport?
Myślałem że chociaż jedna gra zachęci mnie do kupna Xboxa, ale jak zobaczyłem jak to działa na Series X to podziękowałem.
Gra w trybie 30kl jest niegrywalna jak dla mnie, w 60 jest już lepiej ale i tak w dalszym ciągu nie widać w tej grze zero progresu. Najdobitniej świadczą o tym modele samochodów które pamiętają jeszcze 360tke. Gran Turismo miało fatalny start i zero kontentu z początku, po pół roku dodawania non stop nowych rzeczy to już zupełnie inna gra. Spokojnie z oceny 5/10 mógłbym dać jej 8-9/10, a gra która miała tylko "dobić" GT dobiła tylko obecny stan konsoli i gier od MS.
P. S. Horizon 5 wygląda dużo lepiej niż nowy Motorsport...

pandemonum

Sam niepotrafię zrozumieć jak można tworzyć gry z grafiką która mogłaby zrobić wrażenie 10lat temu jeszcze na zamkniętych torach. Parodia.
Piję tu oczywiście do serii FM. Co prawda nie grałem w ostatnie części, ale jak zagram to dam znać. Póki co grafika na gameplayach preznetuje się enizwykle przeciętnie jak 2023 rok. Horizon 5 to też nadal stary silnik,alemimo wszystko wyglada jednak dużolepiej, a powinno być na odwrót:gry z otwartymi światami miały zawsze deficyt w stronie wizualnej, to normalne.

ocenił(a) grę na 8
astral_dream

No właśnie też mnie zastanawia czemu nowa FM wygląda jak gra z poprzedniej generacji. Horizon pomimo otwartego świata potrafi się prezentować lepiej niż gra która jest zamknięta na torach? Troche słabo na grę która robiło się prawie 10 lat.