PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=758876}

Grand Kingdom

Guran Kingudamu
2015
5,9 11  ocen
5,9 10 1 11
Grand Kingdom
powrót do forum gry Grand Kingdom

Szkoda, fajna gierka do popykania. Co prawda niewiele w niej treści, ale da się w nią wciągnąć. Przynajmniej do momentu gdy okaże się, że jest strasznie powtarzalna.

ocenił(a) grę na 7
moooras

Grał. Wczoraj ukończyłem ostatnią, piątą kampanię. I tak, przyznam, że gra sympatyczna. System walki prosty i przyjemny, zróżnicowanie jednostek gracxs i możliwość edycji ich wyglądu (mimo, ze niewielka) też na plus. Ale minusem jest właśnie ta powtarzalność. Po pierwszej kampanii jednostki wroga to w większości pokolorowane inaczej jednostki które już wcześniej widzieliśmy. Lokacje i mapy podobnie robią się wtórne. Custcenki mogłyby być lepiej animowane.
Ogółem to przez pierwszą połowę gry, a w szczególności pierwszą kampanię, bawiłem się bardzo dobrze. Później było już niestety coraz nudniej i granie byleby grę ukończyć (co też łatwe nie było, co całkowity czas wyniósł jakieś 38 godzin).

ocenił(a) grę na 7
ArucardPL

Ja przeszedłem 2 kampanie, trzecią do połowy, trochę w multi, ale polegało to głównie na wysyłaniu wojsk na nocne walki. Ładnych kilka godzin nabite, ale trzeba być maniakiem, żeby przy tym dłużej zostawać.