PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608434}
8,6 49 tys. ocen
8,6 10 1 48766
Grand Theft Auto: San Andreas
powrót do forum gry Grand Theft Auto: San Andreas

Tak jak w tytule - czy kojarzy ktoś jakiś w miarę prosty w instalacji mod który umożliwiałby za jednym zamachem przerobienie pojazdów z epoki 1992 na powiedzmy późniejsze o 20 lat?

Od jakiegoś czasu chciałbym powrócić do SA a jednak najchętniej chciałbym poczuć w trakcie przechodzenia gry pewne zmiany w wyglądzie świata a to byłby chyba najprostszy sposób.

Jeśli istnieje taki zbiorczy i kompatybilną z grą duży mod to będę naprawdę wdzięczny za info.

Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10
tc1987

Oczywiście, jest tego CAŁA MASA, TYSIĄCE (!) modów które zmieniają kompletnie SA..
Najlepiej na początek usprawnić grę graficznie
http://addons-city.pl/gtasa_mody/13607-san-andreas-re-graphic-by-ryo-thebeautifu lcars.html
Co do samochodów..
http://addons-city.pl/gtasa_carpacki/79-shehrozs-gt-mod-v10-gta-san-andreas-gt-m od.html

Zadziwiające jest to, jak można zmienić grę która ma już ponad 10 lat, niesamowite.. w jakim stopniu to można zrobić.. I NADAL JEST ROBIONE, Grand Theft Auto San Andreas to gra ponad czasowa i z pewnością będą o niej mówiły kolejne pokolenia graczy, na pewno GTA V zabierze wszystkich graczy do współczesnego Los Santos a San Andreas odejdzie w cień.. jednak kiedy entuzjazm po premierze IV opadł znów powrócono do modingu San Andreas! ta gra zmieniła diametralnie moje spojrzenie na gry video, kiedy ktoś mnie zapyta jaka była najlepsza gry w jakie grałem wymienię 3 tytuły: Burnout 2 Point of Impact,Burnout Paradise no i to ponadczasowe dzieło.. Grand Theft Auto San Andreas.

ocenił(a) grę na 8
McFlyPL

Dzięki za info - chyba niedługo skorzystam.

Z ciekawości czy spróbowałeś kiedyś przejść od nowa kampanie z tym drugim modem czy też grałeś już tylko już w otwartym świecie. Ot z ciekawości pytam by wiedzieć jak wyglądają sprawy czy tez nie wyskakiwał jakiś wielki bug w trakcie.

Aż się dziwię że chcę wrócić do SA. Na początku myślałem że to tylko wyczekiwanie na GTA V na PC za jeszcze kupę czasu powoduje nostalgię ale to coś więcej. Zawsze narzekałem na SA że jest cholernie groteskowe ale na takie rzeczy można z litości przymknąć oko. Bardzo lubiłem Nowy Jork w GTA IV ale w sumie to SA z trzema różnorodnymi miastami i terenami podmiejskimi, humorem postaci i stacją radiową KDST był tym czymś czego nigdy w pełni nie zastąpiło dla mnie i tak świetne GTA IV ze swoją nieco dojrzalszą fabułą.

Pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 8
McFlyPL

Jeszcze takie szybkie pytanie - co to właściwie jest ".NET framework " o którym wspominają - to jest jakiś w miarę legalny plik który można ściągnąć z neta i czy są jakieś większe problemy z jego działaniem o których trzeba by wiedzieć? Tak tylko pytam bo dopiero może pod koniec tygodnia kupię ponownie GTA: SA i wcześniej pewnie nie spojrzę bliżej na te mody.

Z góry dzięki za ewentualne wyjaśnienie.

ocenił(a) grę na 10
tc1987

NET framework, szczerze to sam nie wiem do czego on służy, wiem że dzięki niemu niektóre programy mogą dopiero działać. Jest w pełni legalny, bo został stworzony prze Microsoft.
Oj, przechodziłem SA z tym modem tylko raz, wolę sobie sam po podmieniać samochody według własnych upodobań :) Warto zajrzeć też na GTAViceCity.ru (mody mają autoinstalację po angliesku) oraz GtaWorldMods, tam znajdziesz to co będziesz chciał ;)

ocenił(a) grę na 10
tc1987

Jest wersja z grafiką przerobioną na tą z gta4. Zajmuje 1.5 GB chyba. 3 i VC też są tak przerobione. Tu masz link do gameplaya: http://www.youtube.com/watch?v=vSBTJEgIYgU