Tak jak w tytule - czy kojarzy ktoś jakiś w miarę prosty w instalacji mod który umożliwiałby za jednym zamachem przerobienie pojazdów z epoki 1992 na powiedzmy późniejsze o 20 lat?
Od jakiegoś czasu chciałbym powrócić do SA a jednak najchętniej chciałbym poczuć w trakcie przechodzenia gry pewne zmiany w wyglądzie świata a to byłby chyba najprostszy sposób.
Jeśli istnieje taki zbiorczy i kompatybilną z grą duży mod to będę naprawdę wdzięczny za info.
Pozdrawiam.
Oczywiście, jest tego CAŁA MASA, TYSIĄCE (!) modów które zmieniają kompletnie SA..
Najlepiej na początek usprawnić grę graficznie
http://addons-city.pl/gtasa_mody/13607-san-andreas-re-graphic-by-ryo-thebeautifu lcars.html
Co do samochodów..
http://addons-city.pl/gtasa_carpacki/79-shehrozs-gt-mod-v10-gta-san-andreas-gt-m od.html
Zadziwiające jest to, jak można zmienić grę która ma już ponad 10 lat, niesamowite.. w jakim stopniu to można zrobić.. I NADAL JEST ROBIONE, Grand Theft Auto San Andreas to gra ponad czasowa i z pewnością będą o niej mówiły kolejne pokolenia graczy, na pewno GTA V zabierze wszystkich graczy do współczesnego Los Santos a San Andreas odejdzie w cień.. jednak kiedy entuzjazm po premierze IV opadł znów powrócono do modingu San Andreas! ta gra zmieniła diametralnie moje spojrzenie na gry video, kiedy ktoś mnie zapyta jaka była najlepsza gry w jakie grałem wymienię 3 tytuły: Burnout 2 Point of Impact,Burnout Paradise no i to ponadczasowe dzieło.. Grand Theft Auto San Andreas.
Dzięki za info - chyba niedługo skorzystam.
Z ciekawości czy spróbowałeś kiedyś przejść od nowa kampanie z tym drugim modem czy też grałeś już tylko już w otwartym świecie. Ot z ciekawości pytam by wiedzieć jak wyglądają sprawy czy tez nie wyskakiwał jakiś wielki bug w trakcie.
Aż się dziwię że chcę wrócić do SA. Na początku myślałem że to tylko wyczekiwanie na GTA V na PC za jeszcze kupę czasu powoduje nostalgię ale to coś więcej. Zawsze narzekałem na SA że jest cholernie groteskowe ale na takie rzeczy można z litości przymknąć oko. Bardzo lubiłem Nowy Jork w GTA IV ale w sumie to SA z trzema różnorodnymi miastami i terenami podmiejskimi, humorem postaci i stacją radiową KDST był tym czymś czego nigdy w pełni nie zastąpiło dla mnie i tak świetne GTA IV ze swoją nieco dojrzalszą fabułą.
Pozdrawiam.
Jeszcze takie szybkie pytanie - co to właściwie jest ".NET framework " o którym wspominają - to jest jakiś w miarę legalny plik który można ściągnąć z neta i czy są jakieś większe problemy z jego działaniem o których trzeba by wiedzieć? Tak tylko pytam bo dopiero może pod koniec tygodnia kupię ponownie GTA: SA i wcześniej pewnie nie spojrzę bliżej na te mody.
Z góry dzięki za ewentualne wyjaśnienie.
NET framework, szczerze to sam nie wiem do czego on służy, wiem że dzięki niemu niektóre programy mogą dopiero działać. Jest w pełni legalny, bo został stworzony prze Microsoft.
Oj, przechodziłem SA z tym modem tylko raz, wolę sobie sam po podmieniać samochody według własnych upodobań :) Warto zajrzeć też na GTAViceCity.ru (mody mają autoinstalację po angliesku) oraz GtaWorldMods, tam znajdziesz to co będziesz chciał ;)