Nie lubie tej gry.
1. WYSCIGI
2.grafika slabsza niz w vc
3. fabula .
Wszedzie oprocz 4 mamy wszystko podane na tacy. SA jest tu przypadkiem szczegolnym. O ile w 3 czy vc bylo normalne wprowadzenie, o tyle tutaj lubudubu bez wprowadzenia.
Tylko w 4 jest normalny koles wkraczjacy na droge przestepstwa.
5. Czolgi i samoloty...
6. Te misje u rydera. Moze realistyczne, tak sie zdarz ale nie lubie.
Gra jest beznadziejna. Chyba najgorsza z pecetowych i trojwymiarowych.
Łatwiejszy?? Nie znam. Zresztą X360 trzymam zagranicą, podobnie PS2 jak i kolekcje gier. W Polsce bywam tylko jak mam urlop i szkoda go na granie. A same starsze gry mnie nie interesują, zwłaszcza, że SA wolę na PC - strzelania myszką nie przebije nigdy pad.
Napisałem ...
Ja od początku jak miałem x-a 360 mogłem grać w gry x-a 1
dla mnie jest dziwne jak mówisz : " ylko na Xach360 z dyskiem i zainstalowanym emulatorem.
Co nie jest standardem. Poza tym na liście kopatybilności gry te sprawiają czasami problemy, generalnie działają. I wiem o tym.
Wkopać to Ty się dajesz - bo na 100% nie jest tak, że starsze gry i wszystkie działają na każdym X360. Ale o tym chyba nie wiesz. "
Ogarnij się dziecko :) naprawdę ogarnij bo w ciągu jednej godzinki tyle postów świadczy o niezdrowym zainteresowaniu, a wbrew twoim pobożnym życzeniom nie jestem homo, choć chciałbyś bym był widząc tyle aluzji.
To ja cię zapraszam na miasto? No właśnie, więc nie moja wina, że sam sugerujesz pewne rzeczy. Niezdrowe zainteresowanie, choć już nie wiem, który raz to piszę, to siedzenie w necie, aby czytać posty innych, śmiać się z nich i wytykać błędy. Ale nie, gadaj dalej, że jesteś normalny, chociaż sam pasujesz do podanej przez ciebie definicji.
Zaproszenie do dyskusji debilu. A że tobie zaproszenie do dyskusji kojarzy się z czynnościami homoseksualnymi to nie mój problem.
Poza tym po raz kolejny piszę, iż ironii nie rozumiesz. I wypowiadaj się w jednym temacie bo robisz bałagan śmieciarzu żrący kupy własnej matki.
Dyskusja jest tutaj. Nie wiem, bo po co musisz mieć oglądać. Jesteś homosiem. To samo będziesz krzyczał tam, co i tutaj. Patrząc jak ci nerwy puszczają, zadźgasz mnie. Jesteś oszołomem i psyycholem,
"żrący kupy własnej matki." Ale dno. Naprawdę. Cofnąłeś się w rozwoju gatunku ludzkiego. Smakowało?]Haha, ja już dawno ci napisałem, że ironia w twoim przypadku chamstwo i złośliwość. Wystarczy, że ty swojej nie rozumiesz. to ty produkujesz teraz 4 posty na mój jeden. Co za szybkość. Zatrduniłeś kogoś?
Tu jest właśnie temat, jak jednego użytkownika śledzisz. Do teraz nie odpowiedziałem na posty z niektórych tematów, a ty cały czas prodokujesz po 4 post. Opanuj się, psycholu.
Kto wyprodukował 9 postów na mój jeden? Wciąż unikasz odpowiedzi na to pytanie. A gdy walczyć z tobą tą bronią jakiej ty używasz to źle? Tchórz.
Nie na twój jeden. 9 na twoich 9. Co kłamiesz, kłamco? To ty produkujesz kilka na jeden z prędkościa światła. Nie czytasz moich, tylko żeby odpowiedzieć, tylko żeby odpisać. Zaczynasz i nie możesz skończyć, musisz mieć ostatnie słowo. Nieważne o czym dyskusja, ważne żeby coś napisać. Żałosne. Dno i wieśniak.
Nie, unikam, ale zauważyłem, że na moich wiele uwag ty unikasz. Oczywiście będziesz twierdził inaczej. Taka natura. Już myślałem, że będzie spokój z twoim trollowaniem. Jednak biedzne dziecko nadal poczuło się urażone, że ktoś mu się postawił i jego chamskiemu zachowaniu. Gdzie masz przecinki, znawco? Chyba przez f. To ja walczę bronią, jakiej ty używasz i ty miałeś z tym problem. Chociaż do niektórych zagrywek się nie zniżyłem. Są granice. Ty ich nie znasz. To ty masz problem, że ktoś robi to co ty, więc jak śmiesz, teraz pisać, że mówię tak, skoro ty tak mówsz. Tchórzem jesteś fakt.
"zamknij mo... par... ry...". Haha
6 postów w 2 minuty. Haha, porąbaniec.
Aha i jeszcze jedno. Opanuj się w końcu i przestań się odzywać. Zacząłeś i nie potrafisz skończyć. Ile cię można znosić. Jesteś stalkerem i trollem. Masz życie? Nie widać.
No i miałem rację, nie dość, że 50 powiadomień, to w kazdym ten sam post. Ja przynajmniej nie plagiatowałem, ale skoro ty to robisz, to po co ja mam tracić swój czas. Wystarczy, że i tak już straciłem wystarczająco dużo na ciebie, stalkera.
Ale króciutki post. Żałosny i słaby troll. Dzięki, że cytujesz prawdę, smartfonie. Jesteś słabym i i niedoje... trollem. Sam naprodukowałeś 50 powiadomień, szkoda, że króciutkich, bo na więcej cię nie stać. Reszta prawdy o tobie jest w poście wyżej. Chyba też zacznę kopiować swoje posty, bo tymi krótkimi pościkami chcesz zakrzyczeć prawdę.
Tak, mówienie prawdy. Poza tym twój cytat jest fałszywy. Słabiutki jestes. Twoje 50 powiadomień, to tak naprawdę 1. Ułatwiasz mi sprawę, wystarczy, że kopiuję.
Frustrat, mam polew, że salejesz. Wow, jednak jakiś inny post. ale strasznie krótki. Tylko po to, żeby było 50 powiadomień. Nieważna treść, musi być 50 powiadomień. Ja nie kopiowałem postów, ale widać, że słabo ci wychodzi odgryzanie się.
Spi... trollu i to ma być post? Sam się ośmieszasz.
Wymyśl coś nowego. Sto kopii twojego postu. Sam zacząłeś i nie potrafisz przestać. Troll. Twoje słownictwo jest świadectwem.
"Słuchasz się pana". Haha.
Zgłosiłeś już swoje posty do administracji? Już nie chcesz umówić się na randkę?
Ale mam z ciebie polew, hahahaha. Po trzech dniach, haha. Już nawet się nie bronisz. "Słuchasz się pana". Coraz bardziej się denerwujesz. Sam nie wiesz, czy odpisywać, czy nie.
ludzie ogarnijcie swoje downy . ile można tak na siebie wrzucać ??
weźcie się lepiej poznajcie i umówcie na solo , a nie tu śmietnik robicie swoimi durnymi postami ...
Zaproponowałem mu to, ale dla niego ktoś kto chce się umówić to dres i homoś więc...
Zresztą nie mam zamiaru z nim dyskutować, chcę tylko by się odczepił, bo w ponad 50 tematach on o jednym i tym samym, a ja tylko chcę by spier...ł.
Nie zamierzam dogadywać się z osobą, która zaczęła mnie obrażać, potem moich rodziców i odnosić się do mnie wulgarnie, bo nazwałem rzeczy po imieniu. To ty 200 razy kopiujesz jeden temat. Ja się odczepiłem. To ty cały czas piszesz posty. Czasem nawet po 3 dniach. Jaki masz w tym cel? Jak ty nic nie piszesz, to ja też. Znowu kłamiesz. Może napisz znowu, co lubisz robić ze swoimi rodzicami albo jak nawoływałeś innych do pomocy w nizczeniu mnie?
Nic nie pisałem o swoich rodzicach, jedynie na twoje wyrażenie, iż skoro ty sobie możesz popuścić hamulce bo ciebie obrażono to pokazałem ci jak wygląda popuszczenie hamulców. Nie zrozumiałeś aluzji, za to przejąłeś wszystko by dalej podpalać swoje idee. Nie mam zamiaru dyskutować. Dałeś się podejść i tyle.
Ja nie mogę, co za kłamstwo. Nic? Serio, nic? Tyle razy obrażałeś moich rodziców i teraz twierdzisz, że nic? Kolejny razy, tym razem niepodważalnie, pokazałeś, że jesteś urodznym kłamcą, a twoje słowo nie ma wartości jednego grosza. Znowu przyznajesz, że mnie obraziłeś. Postęp, ale dla mnie i tak jesteś dnem.
Mówisz, że chciałeś mieć spokój, a to ty po 3 dniach wznawiasz dyskusję. Kolejne kłamstwo. Znowu moje idee. Ojej, jak to pięknie brzmi.
Haha, dałem się podejść. Ale to brzmi. Sam nie wierzysz w to, co mówisz.
Kolego, odwal się. Jeśli jest tu ktoś downem to conrad (piszący cały czas wulgarnie do mnie) i ty (bo nazywasz mnie downem).
Na solo nie zamierzam z nikim się umawiać, może jest to twój sposób rozwiazywania konfliktów, co by wiele tłumaczyło. Jeśli ktoś tu robi śmietnik, to conrad. Ciekawe, że nie zauważyłeś tego. Może zauważyłeś, ale bałeś się stanąć jednoznacznie po czyjejś stronie.
Dziwi mnie twoja delikatna postawa wobec tak wulgarnego trolla.
Powiedz kto zaczął walić spamem w wątkach nawet sprzed 3 lat? Szkoda czasu, bo ty oczywiście masz ideę - walczysz z trollami gnębiąc ich. Taaa - bardzo mnie to pognębiło. Mam to gdzieś.
Obrażałeś mnie? Tak, miałem prawo zobaczyć twoje posty, żeby wiedzieć, kto mnie poucza. Nie będę jeszcze specjanie patrzył, z którego roku. Wstydzisz się postów sprzed 3 lat?
Widać, jak to masz gdzies. Robisz się coraz słabszy. Nie mam ochoty, opisywać wszystkich twoich chamskich przewinień, bo już je wymieniałem. Jesteś dnem i koniec kropka.
I właśnie nie widzisz, że zobaczyć posty i mieć opinię, a pluć jadem tylko po to by pluć, bo efektu na mnie żadnego nie robisz, poza tym, że śmietnik się robi co inni słusznie zauważają świadczy o tym, że jesteś chory. Mam wziąć odpowiedzialność za twoje spamy tylko dlatego, że ty uważasz najeżdżanie na kogoś we wszystkim co napisał za słuszne? Chory jesteś. Sam się wyraziłeś, że należy gnębić, gdy cała mądrzejsza część internetu uważa by trolli nie karmić. Lubię dyskutować i lubię poznawać umysły, a chory umysł jest ciekawy, ale ty mnie przestałeś dawno ciekawić.
Moją intencją jest by dotarło do Ciebie, że masz spier...ć więc z łaski swej - goń się.
Nie mam zamiaru ani raz już odpisywać. Co ty oczywiście zrobisz by każdy widział, że miałeś ostatnie słowo. A ja uważam, że chory jesteś i będę uważał tak zawsze.
Może opowiesz o swoim pluciu jaem, jak wszystkich obrażasz wulgarnie, a nawet czyichś rodziców? Taki jesteś cwany, a jedynie kłamstwem umiesz się posługiwać.
Jak na razie, to ty efektu nie zrobiłeś sowimi wulgarnymi postami.
Jeśli chory człowiek nazwie mnie chorym, to czy jestem chory. Nie. Wybacz, pochlebami cie. Nie człowiek. Psychol.
Haha, może weź za swoje spamy, w dodatku wulgarne.
"najeżdżanie na kogoś we wszystkim" Robisz to ty. Ty zacząłeś, a teraz kłamstwami robisz z siebie świętego.
Ja na ciebie najeżdżam? Najeżdżaniem można nazwać pisanie "spie..." do innych. Kłam sobie dalej.
Tak, jesteś chory, już to mówiłeś.
Sam przyznajesz właśnie, że ludzie określili cię trollem. Ich zdanie, szanuję je. Ja mam inne. Oni delikatnie obchodzą się z takimi trollami i potem takie trolle szaleją dalej. Obrażając innych."Lubię dyskutować i lubię poznawać umysły, a chory umysł jest ciekawy, ale ty mnie przestałeś dawno ciekawić." Siebie już poznałeś, da się z tym żyć?
Może przestałem cię ciekawić, bo nie jestem chory, siebie nadal rozgryzasz, czy już poznałeś całkowicie. Raczej już, bo to mały umysł trolla musi być. Kilka zwojów.
Lubisz dyskutować? Hahahaha, przerwa.
Tu nie chodzi o intencję, tylko o twoją tępotę. Cały czas pokazujesz, jaki wulgarny jesteś. Cały czas tylko dawałeś dowody na to, co o tobie mówiłem.
"masz spier...ć więc z łaski swej - goń się" Brzmi jak modlitwa. Znowu to kopiowałeś w postach. Układaniem wulgarnych wierszyków nikomu nie zaimponujesz.
Już to widzę, jak nie odpisujesz. Tyl razy na ten temat kłamałeś. Oczywiście, że będę miał ostatnie słowo. Ty zacząłeś, ja skończe, ty mnie obrażałeś, moich rodziców (potem mówiłeś, że to ja robiłem), ty kłamałeś, ty byłeś wulgarny, ty mnie nękałeś. Jeszcze chcesz mieć ostatnie słowo? Lepszy mój post ostatni niż twój wulgarny tekścik debila.
Czy jeśli chory psychol nazwie mnie chorym, to rzeczywiście jestem chory? Nie. Próbuj dalej, choć zobaczymy, czy rzeczywiście zamilkniesz.
Jak kończy się dyskusja i jest cisza, to ty po 3 dniach znowu zaczynasz, więc po co sobie sam wrzucasz kamyczek do ogródka, skoro opisujesz swoje nękanie.
"Kolego, odwal się. Jeśli jest tu ktoś downem to conrad (piszący cały
czas wulgarnie do mnie) i ty (bo nazywasz mnie downem)." - hahaha to jest właśnie dowód twojego debilizmu napisałem opanuj downa a nie ty downie ;-)
Opanuj downa, znaczy, że piszesz do mnie, że mam downa. Twój debilizm. Nie ośmieszaj się chłopie.
Debilu, cytuję ciebie "Ogarnijcie swoje downy". I ty, idioto, masz czelność mi wmawiać, że nie nazwałeś mnie downem? Aha, bo trzeba komuś powiedzieć wprost, ty downie, dopiero wtedy się liczy. Ale jesteś porąbany. Jak nie chcesz być, debilu, obrażanym, to nie obrażaj innych,
Kolego, odwal się. Jeśli jest tu ktoś downem to conrad (piszący cały czas do mnie wulgarnie, natomiast ja odpowiadam na jego posty inaczej) oraz ty (piszący do mnie downie).
Na żadne solówki nie zamierzam się umawiać. Może ty w taki sposób rozwiązujesz konflikty, co by wiele tłumaczyło. Ja nie mam obowiązku nikomu zdradzać swoich danych osobowych. Jeśli ktoś tu robi śmietnik swoimi durnymi postami, to conrad. Dziwne, że tego nie widzisz, kto tu jest wulgarnym trollem, ale widać boisz się jednoznacznie stanąc po jednej stronie.
nie jestem po niczyjej stronie po prostu próbuję załagodzoć konflikt , ale widzę że jeden i drugi tak samo uparty także nie mam po co pisać a po za tym gadasz że pisze do ciebie wulgaryzmy , a do mnie startujesz słowami : odwal się no to kto tu jest niekulturalny ? spójrz na siebie koleś ...
No spójrz na siebie. Ogarnijcie swoje downy, a potem nazywasz mnie debilem i twierdzisz, że nie jesteś wulgarny i mnie nie obrażasz. Wiesz co? Jesteś parodią. Ja w stosunku do ciebie byłem w porządku, to ty mnie zaatakowałeś. Najpierw piszesz do kogoś o jego downie, a potem twierdzisz, że byłeś w porządku, bo nie powiedziałeś "ty downie". Wiesz co? Debil jesteś i kłamca, jak conrad. Tyle na twój temat. Obaj uparci? Haha, ja piszę prawę, on jedynie "spier... trollu". Jesteś takim marnym cwaniaczkiem. Traktujesz ludzi jak downów, a potem tego się wypierasz.
każdemu może sie wyrwać nikt nie jest idealny ...
"tępy troll " - to samo mógłbym o was powiedzieć ...
a skoro chcecie robić śmieciowisko z tej strony proszę bardzo tylko ciekawe jak to się odbije jakościowo na stronie , bo temat jest : GRAND THEFT AUTO : SAN ANDREAS , a tu dwóch " downów " zamiast dyskutować o grze to się spiera między sobq w zasadzie to nawet ciekawe to jest śmieszne jak się na wzajem obrażacie ...
Haha i znowu ci się wyrywa. Downem jesteś ty i tyle.
Tępy troll do ciebie pasuje. Jesteś chamem.
Haha, śmieszne to są jego posty "spier... trollu". Ja trzymam poziom, w przeciwieństwie do ciebie. Wyjeżdżasz z downami, choć sam jesteś, potem zaprzeczasz, że wyjechałeś, a potem się przyznajesz. Kabaret. To jest śmieszne.
Poza tym już udowodniłes, jakim typem człowieka jesteś, skoro nam solówkę zaproponowałes.
Ja nie mogę, wylęgarnia trolli. Co jeden troll, to się drugi pojawia. Żeby była jasność, ty mnie obraziłes pierwszy i robisz to nadal.
Śmieszne są twoje wyzwiska do ludzi, którzy nic tobie nie zrobili.
Co mnie obchodzą twoi znajomi? Jak mnie ktoś zaczepia, obraża i prowokuje, to nie widzę powodu, aby miał ustępować. I nie uważam, że to źle. Niech się martwi ten, co obraża.
ja ze znajomymi jak się nie potrafiłem dogadać i nikt nie chciał ustąpić to kompromis był taki że w tym samym momencie i nie było chrzanienia typu : o nie ja cię nie przeproszę ty mnie przeproś pierwszy ...
no i potem było okej , a wy se róbcie jak chceta skoro nie umiecie się dogadać padła propozycja z mojej steony a wy co ? nadal kłótnia brawo jeszcze trochę i przez takich narwańców jak wy to będzie śmietnik .
dobranoc , mmiłego spamowania ;-)
To nie jest mój znajomy, to jest troll.
Nie będę się układał z kolesiem, który mnie zaczepił, obrażał, potem moich rodziców i chamsko się do mnie odzywał oraz kłamał. Ty potrafisz się dogadać, bo jak sam zauważyłem, też pierwszy potrafisz kogoś obrazić. Ja nie będę ustępował, skoro nic nikomu nie zrobiłem.
tak mi się jakoś powiedziało możecie się nie znać mam to gzieś , ale czy się zamierzacie sprzeczać bez końca ??
no fakt kolo zwymyślał jedną z moich ulubionych gier to nie wyrobiłem ...