PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=608436}
8,0 26 tys. ocen
8,0 10 1 26144
Grand Theft Auto IV
powrót do forum gry Grand Theft Auto IV

W tym wydaniu gta, rockstar się nie postarał, gra jest średnia brakuje wielu elementów znanych z poprzednich części, brak wsi, samolotów, i wielu innych rzeczy, w gta grałem na pc i na konsoli, nie zauważyłem żadnej różnicy, oprócz tego ,że na kompie mi się cieło :)

ocenił(a) grę na 7
mich145

Brakuje ci wsi, samolotów? Gdzie chcesz wieś? W samym centrum miasta? Zauważ, że mapa w GTA IV to tylko małe miasto, a nie jak w innych częściach duży obszar terenu. Gdzie chcesz samolotami latać, jak masz jedno lotnisko? Masz helikoptery, na taką mapę to wystarcza. GTA V bedzie na mapie z San Andreas, wiec jeśli tam by nie było samolotów, to mógłbyś narzekac..

ocenił(a) grę na 10
mich145

Że co???!!!!!! Zgiąłeś mnie przecież IV to odświeżenie oczywiście pod względem lokacji GTA III a tam nie było wsi,samolotów itd. to dopiero było już w pełnej krasie GTA SA dlatego będzie to w V która odświeża nam SA również pod względem oczywiście lokacji.Po drugie IV to przełom pod względem rozbudowanego świata i grafiki jak dawniej w GTA III matko jak można nie zauważyć taki szczegółów gdyby wrzucili wszystko za pierwszym razem to po co tworzyć kolejne części jeśli mielibyśmy to samo?przecież trzeba ciągle wprowadzać jakieś nowości!!! R* wszystko robi pomału by to wszystko smakowało a nie by gracz się udławił za pierwszym razem a potem stękał "ale to już było".Po trzecie cofnij się w czasie i zrób w 2009 taką grę z taką grafiką przecież to był przełom ukazujący że R* ciągle będzie szedł do przodu i wyprzedzał inne marki o kilka lat jak to było dawniej.