Gralam w Vice City i SA, niestety w IV nie. Czytalam, ze V jest robudowana czescia IV... Czy tak jest
faktycznie? Dowiem sie, gdy skoncze V i zaczne IV. Aczkolwiek moge napisac obecnie tylko tyle, ze
gra mi sie podoba.
Wczoraj w końcu kupiłem GTA V.Ta gra to naprawde arcydzieło.Grałem w IV i też mi się bardzo podobała ale V uważam za jeszcze lepszą.Mam dopiero 3 godziny nabite kilka misji zrobionych i ciągle zwiedzam :) Najlepsza stacja radiowa NON STOP POP :) Nawet samochody są autentyczne,a nie tylko podobne do prawdziwych marek.GRA GODNA POLECENIA!!! Pozdrawiam.
Ja juz gram prawie w miesiac, ale nie codziennie, dlatego tak mi sie dluzy. Moj chlopak natomiast przeszedl cala gre w 2 tygodnie mimo, iz pracowal przez 12 dni po 12 h, tak go wciagnela ta gra! ;-D
No jest naprawde super.Po poprzedniej grze firmy ROCKSTAR "Max Payne 3" chciałem żeby GTA5 miało taką sama grafike i jest nawet niewiem czy nie troche lepsza.Pamietam stare SA zwiedzając teraz ponownie rozpoznaje nie ktore miejsca z tym,że kilka dobrych lat mineło (miedzy starym SA,a tym w GTA5) i pozmieniały się z lekka miejscówki :) Mnie się zaczął urlop więc troche czasu poświece na gre ;)
A wiec udanego urlopu z GTA V, ale odejdz czasami od niej na chwile i wyjdz ze znajomymi ;-D
Ja mam 32 lata więc wiem co to umiar.Niestety od piątku nie ruszyłem z grą dalej mam pare innych rzeczy do zrobienia.Za to w środe wbijam się do Los Santos ;)
Szkoda że nie zaczęłaś od IV, obawiam się, że możesz się nieco rozczarować czwórką po piątce. Nie mam absolutnie na myśli tego, że czwarta część jest słaba, ale jednak 5 lat pomiędzy tymi produkcjami jest odczuwalne , ale tak czy inaczej miłej gry :)