PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Hej ludziska ja ostatnio widzialem tą gre chyba z przedwczoraj w empiku kosztowała po 19,99 zł, zastanawiam sie czy nie kupic bo w nia nie gralem jeszcze i dlatego chce wiedziec czy warto kupic. Piszcie !! Z góry dziękuje

Bolt

W tej cenie to chyba GTA 3 :-) Ale nawet gta 3 warto :D

5476

Właśnie ze nie, tylko V jestem pewien bo widzialem okladke z tylu tak jak tutaj pokazane :)

ocenił(a) grę na 8
Bolt

GTA V wyjdzie dopiero na wiosnę.

użytkownik usunięty
NexaT

GTA wyjdzie we wrześniu

Bolt

-,- to preorder plakatu, a nie gry LOL

geefux

Wiem macie racje bo bylem tam dzis i dowiedzialem sie od jednego klienta ze to nie jest gra tylko preorder. z plakatu. Szkoda, a moglo by byc lepiej

Bolt

Co mogło być lepiej? Spodziewałeś się jednego z najbardziej oczekiwanych tytułów jednej z najlepszych marek gier komputerowych, na 5 miesięcy wcześniej w cenie 19,90zł? Na jakim Ty świecie żyjesz....

ocenił(a) grę na 9
AVVOL

Może wczoraj kupił konsole.

ZupkaChinska

Może tak, ale jaki to ma związek ?

AVVOL

taki, że może nie zna serii GTA

Johnny_Kotlet

W dalszym ciągu nie rozumiem jaki związek ma kupno konsoli z brakiem wiedzy rynku gier komputerowych.

AVVOL

wiedzy na temat*

AVVOL

jego pytanie nie polegało na kupnie konsoli tylko na tym, że widział gta v za 19,99. nikt nie pisał tu o konsoli

Johnny_Kotlet

Nie śledzisz dyskusji. ZupkaChinska odpisał ze stwierdzeniem, że być może autor tematu zakupił konsolę. Stąd moje zapytanie jaki ma związek zakup konsoli do dziwnego pytania autora.

AVVOL

no to nie wiem co ma konsola do czego bo sie zgubiłem ;D

ocenił(a) grę na 9
AVVOL

Po pierwsze, moja wypowiedz to był najbardziej banalny typ ironii jaki można użyć, więc nie wiem jak można tego nie załapać.
Po drugie, chyba nie zamierzałby grać w gta w powietrzu albo na kalkulatorze, potrzebuje do tego konsoli.
Po trzecie, jeszcze nie spotkałem się ani nie widziałem w całym moim długim, wypełnionym odmóżdżaniem się przy grach wideo życiu, osoby, która posiadałaby choćby nikłą wiedzę na temat gier, nie grając w gry i nie posiadając potrzebnego do tego sprzętu.

użytkownik usunięty
AVVOL

HAHAHAHAHAHA ON MA JAJEBISTE SNY!!!!!!!!!!!! ALBO WCIĄGA COŚ TAKIEGO CO SIĘ NAWET NAM NIGDY NIE ŚNIŁO!!!!!!!!!!!!!:-):-)

ocenił(a) grę na 9
Bolt

Kupuj smialo , ja juz od jakiegos czasu smigam na plakacie z preorderu . Po taniosci gram na full wersji . Pozdro dla kumatych.

TheAmazingPudding

Pewnie jeszcze doplaciles za kod do gry zeby byla pełna gra. Tez pozdrawiam.

ocenił(a) grę na 10
Bolt

Stary,to nie gra założę się że widziałeś to na X360 lub PS3.To jest plakat którego w środku nie ma ale jeśli to kupisz i zachowasz paragon to w premierze oryginalnej gry przy jej zakupie pokarzesz paragon sprzedawcy to ci wręczy dodatkowo plakat.

użytkownik usunięty
kamilw6

HAHAHA PLAKAT ZA 20 ZŁ????? CHYBA TRZEBA BYĆ JAKIMŚ xxxxxxxx:-):-), żeby to kupić:-) taki plakacik nie jest wart 5 zł.........
Pozdro...

ocenił(a) grę na 10

Ciesze się że się ze mną zgadzasz.

Bolt

Ta w Empiku za 19,99 to bodajze filmik jest