kurna, a czemu nie. Ja (i na pewno nie tylko) liczę na wercję na pc i napisy. W ogóle kto jest za tym że by nie było po polsku czy na pc?
To że będzie po polsku jest już od dawna wiadome, a o PC Rockstar się nie wypowiada.
Po polsku będzie, ale na konsole a na PC nawet nie wiadomo czy wyjdzie bo Rockstar tego nie oświadczył.
Oczywiście, że wyjdzie. To jest zbyt znana marka i lubiana przez pecetowców. Nie popuścilibysmy imn tego.
Co ty człowieku pierdzielisz, od dawna wiadomo, że będzie oficjalne spolszczenie od Cenegi w dniu premiery. Nie znasz się to się nie wypowiadaj.
Ty umiesz czytać ciołku chyba pisałem że będzie spolszczenie bo zawsze są od Cenegi. I ty się nie znasz więc nie wystawiaj sie na pośmiewisko człowieczku. Zresztą jak byś chciał wiedzieć to Rockstar nie wydał oficjalnego oświadczenia w sprawie wersji PC więc hamuj koleś ok ?
Wiem, że Rockstar nie wydał oficjalnego oświadczenia w tej sprawie, ale skoro w dniu premiery na konsole gra będzie miała oficjalne napisy PL to jest to logiczne, że na PC też tak będzie. Co do premiery na PC to od dawna wiadomo, że Rockstar tworzy głównie pod konsole, ale porty na komputer, w serii GTA wychodziły zawsze i zdaje mi się, że dalej będą wychodzić z lekkim opóźnieniem (Rockstar nie chciało by stracić tak dużej liczby potencjalnych nabywców). Co do tonu mojej wypowiedzi, może faktycznie trochę przegiąłem, ale późno było i byłem po całym dniu zmęczony i sfrustrowany ;)
Aha, a jeśli chodzi o PC to wydaje mi się, że Rockstar szykuje coś na nową generację konsol i komputery, dlatego na razie milczą o wersji pecetowej.
Ok nie m sprawy :) chciałem dodać że wersja z dubbingiem wyjdzie na konsole a na PC nie i o to mi chodziło :)
Nie z dubbingiem tylko napisami, GTA nigdy nie miało i nie będzie miało dubbingu (całe szczęście) :D
Zresztą jak wychodziło Red Dead Redemption to Rockstar miał w dupie PC i wyszło na konsole aha i żeby nie było lubie grać na PC jak i na konsoli ;)
Po polsku gra będzie na pewno. Co do wersji na PC to po prostu trzeba poczekać na premierę gry. Sądzę, że gra powinna wyjść, gdzieś tak pół roku po premierze. Uważam też, że Rockstar nie przepuści okazji i wyda także wersję na next-geny. Skoro teraz masowo na X360 i PS3 przenosi się gry z poprzednich generacji (GTA: SA, GTA: VC, Hitmany) to chyba lepiej od razu grę przenieść niż jakieś 10 lat po premierze. Może też doczekamy się RDR na PC? W końcu Bully też na PC pojawił się kilka lat po premierze.