PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Dobre gta sie skonczylo na Vice City.
Kolejne to juz odgrzewane kotlety..

użytkownik usunięty
mariusz87kox

Miales nie trollowac

Mówię co czuję.

użytkownik usunięty
mariusz87kox

Nie zgadzam sie z tym, ale jak sobie chcesz

Ja się z tym zgadzam.

mariusz87kox

Ktos kto daje 0/10 Heroes'om i 10/10 gothicowi, nie jest osobą objektywną i nazwanie Cie trollem jest zasadne.

ocenił(a) grę na 9
mariusz87kox

Jak nie masz pojęcia o grach to weź się nie wypowiadaj. A trolować to idź na kwejka czy inne badziewie dla gimbusów. Szykuje nam się najlepsza odsłona GTA a co za tym idzie gra roku jak nie dekady. Chłopie trochę poczytaj i się zastanów a nie pieprzysz bzdury bez zastanowienia.

ocenił(a) grę na 9
mariusz87kox

Kolejny przypadek konserwatysty czyli: "gry były lepsze kiedyś" gówno prawda.
Rozumiem, że do gier mamy często duży sentyment bo wiążą się z miłymi wspomnieniami z dawnych lat.
Bez przesady.
Każdy ma swój gust, nie każdemu dogodzisz ;)

ocenił(a) grę na 10
fear07

ale gry były lepsze kiedyś..są wyjątki jak np. Resident evil 6, serious sam 3 czy gta 5 ale to wyjątki;p

fear07

Pewnie masz 10 lat i twoja ulubiona gra ro san andreas.

mariusz87kox

To Ty jeszcze pamiętasz te czasy bycia dziesięciolatkiem? Matko boska, toć już od prawie roku nim nie jesteś... .

mariusz87kox

To daj se spokój i nie zaglądaj tutaj. Nigdy.

ocenił(a) grę na 8
mariusz87kox

Przecież to GTA zapowiada się na najlepsze z całej serii (tak, grałem w każde) ;)

patrykzz

Wyjdzie to GTA na pc?? Kurde pograłbym w to. Szkoda ze niemam kasy bym kupił sobie xboxa i ciskał

ocenił(a) grę na 8
Rokefeler92

Oficjalnie R* nie zapowiedział (jeszcze) wersji na PC tylko na konsole. Mam nadzieję i myślę, że piątka wyjdzie po prostu z jakimś opóźnieniem na pcty ;)

Rokefeler92

jeżeli 92 to rocznik to weź się chłopie za robotę i zarób

5476

wiesz ciołku, nie każdy kto ma 20 lat to nierób jak go nie stać na xboxa albo ps3. wiele osób musi zarabiać żeby opłacić rzeczy takie jak rachunki, szkoła itp. a jak czytam to co napisałeś, to raczej Ty wyglądasz na nieroba, bo mieszkasz z rodzicami, którzy opłacają takie rzeczy, a pieniądze które zarobisz możesz wpieprzyć w swoje gówniarskie zachcianki, bo nie masz większych zmartwień.
jeśli się mylę, to sorry, tylko piszę jak wygląda twoja wypowiedź, ale jednocześnie jeśli się mylę, to postaraj się nie oceniać każdego jakąś tam chorą miarą, wziętą od gnojstwa z facebooka. pozdro.

DeanFord

no mylisz się bo pracuje od 12 roku życia. Ale no nie ważne po prostu wiem przez to że można, a nie przychodzi się na filmweba i się piszę że się nie ma na coś kasy. To nie jest mercedes żeby zbierać kilkanaście lat, jak ktoś chce to zarobi :P

5476

Nie napisalem posta zeby sie wyzalic ze niemam kasy na xboxa, tylko zadalem pytanie na ktore zostala mi juz udzielona odpowiedz wiec nie wiem po co zaczynasz jakies pisanie pierdół. Tak, na filmweba nie przychodzi sie i nie pisze durnych postow i nie chwali od ktorego roku zycia juz sie pracuje.

ocenił(a) grę na 10
mariusz87kox

Won parchu. Konserwatywne mendy, nie otwarte na nowsci. O boze kiedys ty byly gta.... Coz ta sama firma, ci sami ludzie. Puknijcie sie.

ptakusz

Firma sie skomercjalizowala i zeszla na psy.

ocenił(a) grę na 10
mariusz87kox

"Firma się skomercjalizowała i zeszła na psy", więc wydała grę roku 2008 "GTA IV" ze średnią ocen 98/100, a dwa lata później grę roku 2010 "Red Dead Redemption" ze średnią 95/100. Tia, brzmi logicznie.

r2r1989

red dead redemption to g*wno dla dzieci.

ocenił(a) grę na 10
mariusz87kox

Proszę cię Trollu, nie wypowiadaj się już :(

mariusz87kox

dla dzieci też muszą być gry. jak ci się nie podoba to nie graj

mariusz87kox

A dla mnie to Ty jesteś gówno dla dzieci. I ciągle pchasz się wszystkim pod buty.

mariusz87kox

Tak, bo akurat wiesz co znaczy komercjalizacja. Tak jak i 90% gimbazy.

mariusz87kox

Z całym szacunkiem ale akurat Szajs City było jak na razie ostatnią kiepską grą z serii GTA - bardzo ciasne miasto, kiczowate klimaty lat 80-tych, w ogóle nie wciągająca fabuła. Nie potrafiłem się w to wczuć - cóż mnie akurat gra inspirowana Człowiekiem z Blizną zdecydowanie wynudziła i było to jedyne GTA w 3D do którego nie dotrwałem do końca - tak bywa:).