http://www.rockstargames.com/newswire/article/52308/grand-theft-auto-v-release-d ates-and-exclusive-content
Nie ma co. Dziś daję ogłoszenie że sprzedaję PS3 z GTA V. Trochę sie dołoży i mam PS4;)
Trzeba jeszcze doliczyć grę i abonament by grać w sieci ale mówi sie trudno.
Po prostu będzie dobrze zoptymalizowana. To wszystko. Dostaniecie dodatkowo edytor filmów. Nic więcej.
No no, wy już tą Full wersję dostajecie od 2013 ;)
Pewnie skończy się tak samo jak z GTA IV, Max Paynem itd.
Rockstar powiedział że trzeba dłużej robić ze względu na taką platformę i chcą doszlifować wersje PC. Możliwe że będzie dobrze zoptymalizowana i piękna:)
ja tam nie wiem Max Payne 3 mi chodził na maksa w 75 klatkach na sekundę a na gorszych kartach od mojej też śmiga 40-60, nie wiem o co ci chodzi:)
Kupic ps4 okolo 1400zl i plyta 220zl dupa szkoda wydawac..A ps3 koniec gta5???? co ??
Częściowo to koniec z GTA V na PS3 i X360. Taki napisał Rockstar. Chodzi o ograniczenia techniczne starych konsol. Mają dostawać jedynie małe dlc. Nawet pojazdy wymienione w newsie o premierze na PC i next geny czyli dwa auta i samolot mogący lądować na wodzie trafi także na PS3 i X360 ale później niż next geny:/
Warto kupić PS4 bo idą na nią inne fajne gry:)
Przymierzam się do czterech tytułów:D
Raz się żyje:)
a kiedy koniec ps3? chyba luty?? zobaczymy. szkoda kupilem ps3 i i plyta :? i znowu kupic ps4 j cholernie
Na supporcie ktoś zapytał czy nowa zawartość zostanie wydana także na PS3 i X360. R* odpisał że nadal będą wspierać old geny ale tylko częściowo. Powodem są ograniczenia sprzętowe. PS3 i X360 będą otrzymywały jedynie małe dlc czyli od czasu do czasu jakiś pistolecik i autko tylko. Priorytetem będą nowsze konsole i PC.
Mówi się że wyczekiwane napady już nie wyjdą na PS3 i X360 niestety. To póki co plotki ale wydają się być wiarygodne. Rockstar chce pobić po raz kolejny rekordy sprzedaży a nie zrobi tego jeśli wyda napady albo dlc do singla na stare konsole bo wtedy ludzie nie kupią nowych edycji i nowych konsol.
Jeżeli chcecie pograć w wypasione GTA V i otrzymać w przyszłości porządne, duże dodatki to kupcie nowe konsole albo rozbudujcie PC. Będzie trzeba oczywiście kupić także grę po raz drugi (w przypadku konsolowców). Life is brutal.
Nienawidzę takiej wrednej polityki ale traktuję to jak inwestycję na przyszłość. Na old geny niedługo nie będą wychodzić żadne gry więc chcąc nie chcąc konsolowcy będą musieli prędzej czy później wydać te 1700 zł (konsola + abonament roczny do gier sieciowych) by nadal sie bawić.
Ja też sprzedaję i za tydzień lub dwa będę miał PS4. Problem w tym że za PS3 nikt ci nie da więcej niż 700 zł.
Ja sprzedam swoją PS3 Super Slim z grą za 700 zł. Dorzucę kabel hdmi. Liczę że ktoś mi to za tyle weźmie. Za większą kwotę mnie wyśmieją. Konsola ta ma 10 miesięcy.
Kurcze chyba dwa miesiące będę jedynie na te PS4 patrzył bo będę czekał do 18 listopada i dopiero wtedy kupię pierwszą grę na tę nową konsolę - odnowione GTA V.
Jestem też zainteresowany grami Alien isolation, Evil, wthin, MGS: Phatntom pain i Assassin's creed Unity. ale chyba jednak poczekam i kupię najpierw GTA V.
jak był ktoś "Stożkowe" do zakupu to dwa razy? To był produkt, który był oferowany na nowym systemie. Jeśli już to na PS3 było wyboru, aby kupić go na PS4. jeśli się tego wyboru to zrobiłeś to z otwarciem oczu. Człowiek, gracze mówią niektórzy
ja też chyba kupie PS4 dla GTA bo na PCta to będą takie wymagania że mój aktualny popuści a nie pójdzie :)
Zależy w którym województwie;)
Pewnie wielu zawali budę by pograć. Ta gra wciąga.