PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49291
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

http://www.rockstargames.com/newswire/article/52308/grand-theft-auto-v-release-d ates-and-exclusive-content

ocenił(a) grę na 9

Kurcze no to chyba kupie to PS4:/
Muszę.

użytkownik usunięty
Penguin27

Jak zwykle PCtowcy poszkodowani, najdłużej muszą czekać.

ocenił(a) grę na 9

Nie ma co. Dziś daję ogłoszenie że sprzedaję PS3 z GTA V. Trochę sie dołoży i mam PS4;)
Trzeba jeszcze doliczyć grę i abonament by grać w sieci ale mówi sie trudno.

Spokojnie, na Next Geny wyjdzie beta 2.0 a na PC dostaniemy już doszlifowany diamencik :-P

ocenił(a) grę na 9
mmaakkss

Po prostu będzie dobrze zoptymalizowana. To wszystko. Dostaniecie dodatkowo edytor filmów. Nic więcej.

Penguin27

Mam nadzieję że tak będzie ;)

Penguin27

Żadne GTA (od trójki wzwyż) nie było dobrze zoptymalizowane.

mmaakkss

No no, wy już tą Full wersję dostajecie od 2013 ;)

Pewnie skończy się tak samo jak z GTA IV, Max Paynem itd.

Rockstar powiedział że trzeba dłużej robić ze względu na taką platformę i chcą doszlifować wersje PC. Możliwe że będzie dobrze zoptymalizowana i piękna:)

użytkownik usunięty
Rockman92

I tak będą błędy jak wszędzie.

modderzy załatają, dorzucą tekstury 4k i będzie śmigać:)

Rockman92

Co mówili w 2008 roku przy okazji premiery na X360 i PS3 - GTA IV ?
Chyba to samo, nie ?

XXXD

a co mnie to obchodzi, nie są takimi idiotami żeby się znów skompromitować.

Rockman92

Max Payne 3.

Jednak są :(

XXXD

ja tam nie wiem Max Payne 3 mi chodził na maksa w 75 klatkach na sekundę a na gorszych kartach od mojej też śmiga 40-60, nie wiem o co ci chodzi:)

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

Kupic ps4 okolo 1400zl i plyta 220zl dupa szkoda wydawac..A ps3 koniec gta5???? co ??

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Po co kupic ps4? przeciez masz ps3 wstarczy

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Częściowo to koniec z GTA V na PS3 i X360. Taki napisał Rockstar. Chodzi o ograniczenia techniczne starych konsol. Mają dostawać jedynie małe dlc. Nawet pojazdy wymienione w newsie o premierze na PC i next geny czyli dwa auta i samolot mogący lądować na wodzie trafi także na PS3 i X360 ale później niż next geny:/

Warto kupić PS4 bo idą na nią inne fajne gry:)
Przymierzam się do czterech tytułów:D
Raz się żyje:)

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

a kiedy koniec ps3? chyba luty?? zobaczymy. szkoda kupilem ps3 i i plyta :? i znowu kupic ps4 j cholernie

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

gdzie napisal Rockstar ze koniec czesciowo Ps3 I X360??? Pokaz

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Na supporcie ktoś zapytał czy nowa zawartość zostanie wydana także na PS3 i X360. R* odpisał że nadal będą wspierać old geny ale tylko częściowo. Powodem są ograniczenia sprzętowe. PS3 i X360 będą otrzymywały jedynie małe dlc czyli od czasu do czasu jakiś pistolecik i autko tylko. Priorytetem będą nowsze konsole i PC.
Mówi się że wyczekiwane napady już nie wyjdą na PS3 i X360 niestety. To póki co plotki ale wydają się być wiarygodne. Rockstar chce pobić po raz kolejny rekordy sprzedaży a nie zrobi tego jeśli wyda napady albo dlc do singla na stare konsole bo wtedy ludzie nie kupią nowych edycji i nowych konsol.

Jeżeli chcecie pograć w wypasione GTA V i otrzymać w przyszłości porządne, duże dodatki to kupcie nowe konsole albo rozbudujcie PC. Będzie trzeba oczywiście kupić także grę po raz drugi (w przypadku konsolowców). Life is brutal.
Nienawidzę takiej wrednej polityki ale traktuję to jak inwestycję na przyszłość. Na old geny niedługo nie będą wychodzić żadne gry więc chcąc nie chcąc konsolowcy będą musieli prędzej czy później wydać te 1700 zł (konsola + abonament roczny do gier sieciowych) by nadal sie bawić.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

rozumiem. No to zobaczymy co dalej:)

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

jezeli juz nie dzialaja ps3 gta 5 to sprzedam konsole :D

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Ja też sprzedaję i za tydzień lub dwa będę miał PS4. Problem w tym że za PS3 nikt ci nie da więcej niż 700 zł.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

Zeszlym w roku kupilem ps3 999zl a teraz ile w tym sprzedaz ?? pewne 700zl

ocenił(a) grę na 9
krzysiek_36

Ja sprzedam swoją PS3 Super Slim z grą za 700 zł. Dorzucę kabel hdmi. Liczę że ktoś mi to za tyle weźmie. Za większą kwotę mnie wyśmieją. Konsola ta ma 10 miesięcy.
Kurcze chyba dwa miesiące będę jedynie na te PS4 patrzył bo będę czekał do 18 listopada i dopiero wtedy kupię pierwszą grę na tę nową konsolę - odnowione GTA V.
Jestem też zainteresowany grami Alien isolation, Evil, wthin, MGS: Phatntom pain i Assassin's creed Unity. ale chyba jednak poczekam i kupię najpierw GTA V.

ocenił(a) grę na 9
Penguin27

jak był ktoś "Stożkowe" do zakupu to dwa razy? To był produkt, który był oferowany na nowym systemie. Jeśli już to na PS3 było wyboru, aby kupić go na PS4. jeśli się tego wyboru to zrobiłeś to z otwarciem oczu. Człowiek, gracze mówią niektórzy

ocenił(a) grę na 8
krzysiek_36

google translator?

ocenił(a) grę na 10

ja też chyba kupie PS4 dla GTA bo na PCta to będą takie wymagania że mój aktualny popuści a nie pójdzie :)

ocenił(a) grę na 10
Danielak_Lucek

a poza tym nowy Batman ma być bodajże tylko na PS4

ocenił(a) grę na 10

Ja to się bardzo cieszę bo akurat wtedy zaczynają się ferie zimowe :)

ocenił(a) grę na 9
Burshi

Zależy w którym województwie;)
Pewnie wielu zawali budę by pograć. Ta gra wciąga.

ocenił(a) grę na 10
Penguin27

Mieszkam w województwie Podlaskim, i tak jak mówisz zamierzam całe ferie spędzić na GTA V :D