PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Gta V

ocenił(a) grę na 6

Właśnie dzisiaj dostanę Grand theft auto V i mam jedno pytanie ile misji trzeba przejść żeby zagrać jako 3 główne postacie bez misji.

ocenił(a) grę na 9
spilperg

Znaczy ile czasu zajmuje przejście gry by potem móc się swobodnie bujać bo odblokowanym stanie? Zależy od tego ile czasu będziesz codziennie poświęcał na grę. Mnie to zajęło prawie 2 miesiące. Nie spieszyłem sie. Robiłem jeszcze zadania poboczne, szukałem znajdziek. Potem grałem w tryb sieciowy ale on mi się nie podoba. Jest pełen wad, bugów, moderów i hakerów. Głównych misji jest prawie 70.
Jeśli chcesz na koniec mieć do dyspozycji wszystkie trzy postacie to musisz pod koniec gry wybrać tę opcję w której wszyscy zachowują życie.

Mogłeś poczekać z kupnem tej gry do późnej jesieni. Pojawi się ona wtedy w formie nieco odświeżonej na PS4, X1 i PC. Ma zawierać jakieś dodatkowe bajery które na PS3 i X360 już się nie pojawią. Byłby to wydatek ok. 2000 zł - konsola, gra i roczny abonament by grać w sieci.

ocenił(a) grę na 6
Penguin27

Mam już właśnie trzech na razie,ale teraz muszę grać jako Trevor i nie mogę wygrać misji z Ronem w lotnisku.