PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49066
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Dla niektórych ta gra to chłam dla po**bów, dla innych jest porządną produkcją, bo otwarty świat, bronie, grafika itd. Ja się zgadzam z tymi drugimi, a poza tym mam do tej gry pewien sentyment. Moim zdaniem, klimat jest jedyny w swoim rodzaju, z bohaterami można się utożsamić, a pewnych partii muzyki się nie zapomni, jak na przykład The Chain Gang of 1974 - Sleepwalking :3 albo Phill Collins - I Don't Care Anymore. Nie jestem jakimś no-lifem żyjącym GTA V, ale wzmianki o klimacie tej gry zawsze przywołują u mnie uśmiech na twarzy :) A jak jest u Was?

Micho3

Dyszka - Za całokształt.
Dopracowany świat
Piękna grafika
Rozbudowana
Darmowe DLC
Fabuła
Ogromna mapa wypełniona zadaniami pobocznymi i różnymi interakcjami.
i wiele wiele innych.
Wszystko w tej grze jest idealne i na swoim miejscu, nie widzę powodu żeby sztucznie zaniżać ocenę bo przed premierą na GTA był taki Hype.

ocenił(a) grę na 9
Micho3

I co ciekawe to najlepsza gra na wszystkie konsole. Także na next geny mimo że w ich przypadku będzie to odgrzewany kotlet. Ogólnie GTA V ma szanse na to że aż trzy raz zostanie najlepszą grą świata jeśli chodzi o sprzedaż. Udało się na old genach, uda sie też na next genach i w przyszłym roku na PC.
W inne gry sie gra, przechodzi i odkłada. GTA V się przechodzi i gra nadal. Magia otwartego świata.