PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=624440}
8,8 49 tys. ocen
8,8 10 1 49072
Grand Theft Auto V
powrót do forum gry Grand Theft Auto V

Jest!

ocenił(a) grę na 9

haha i co zatkało kakao będzie na pc

ocenił(a) grę na 10
roman_stec

Przecież to było oczywiste więc po co się tak podniecasz.

ocenił(a) grę na 10
Lukasz_Broda

To wcale takie oczywiste nie było, po ogromnym sukcesie gry na konsole niektórzy obawiali się, że wyjdzie tylko na XBO i PS4

ocenił(a) grę na 10
theMedicalDoctor

No może aż tak oczywiste nie było, ale też na pewno nikt nie był zdziwiony.

roman_stec

Biedota i złodziejstwo zaraz rzuci się na wersje pirackie,szkoda że ta gra wyjdzie na pc.

ocenił(a) grę na 10
Supernaturall

prawda
a najlepsze będzie to ze połowie piratów gra nie odpali albo bedzie miała po 10 fps-ów i zaczną ja gnoić

ocenił(a) grę na 10
sadzik444

Dokładnie. To samo było z GTA IV.

Przeciętny fan GTA.

,,Rockstar to debile, bo nie wydadzą nowego GTA na PC''

,,Kocham R*, wydadzą GTA na PC tak jak myślałem,łuhu!''

,,Rockstar to idioci bo nie potrafią zrobić dobrej gry. Muli''

ocenił(a) grę na 9
Bartonson12

Oj mam nadzieję że tak nie będzie. Jakoś np Vice City i San Andreas miały dobrą optymalizację.

ocenił(a) grę na 10
frycek49

Miały dobrą optymalizacją jak patrzymy na to teraz. Z tego co pamiętam Vice City i San Andreas nie za dobrze na początku chodziły.

ocenił(a) grę na 9
Bartonson12

Co Ty opowiadasz. Ja w tedy miałem sprzęt ledwo lepszy niż podawany w minimalnych. Athlon 900 mhz, 256 mb ramu i grafika 64mb i te gry mi lepiej chodziły niż trójka.

ocenił(a) grę na 10
frycek49

U mnie w ,,mieścinie'' mieliśmy sprzęty lepsze, a gra klatkowała na najniższych. Potem na tym samym PC po zainstalowaniu jakiegoś pliczku który dał mi kolega gra chodziło wybornie. W każdym bądź razie R* nie jest firmą która robi jakieś wspaniałe optymalizacje, i wątpie by to się tym razem zmieniło.

ocenił(a) grę na 9
Bartonson12

Z tego co pamiętam Max Payne 3 miał naprawdę dobrą optymalizację na PC, więc jak chcą, potrafią dobrze "przenieść" grę na PC.

ocenił(a) grę na 8
Kamczak

No właśnie, myślę że R nauczyło się w końcu robić gry na PC. A co do piractwa to pragnę przypomnieć, że piracka wersja GTA V na XBOXA 360 była dostępna na 3 dni przed premierą na Pirates Bay :)

ocenił(a) grę na 10
AlexGolian

I była od razu banowana gdy ktoś ją włączył :)

ocenił(a) grę na 9
Bartonson12

Dobrze gada, polać mu :)

Supernaturall

niech się rzuca, myślisz , że Rockstara to martwi? I tak zarobi na PC również.

Supernaturall

Wersje pirackie były dostępne na PC w sierpniu ubiegłego roku, wszyscy którzy chcieli już zagrali.

użytkownik usunięty
qqqaaazzz

Dobre!! xD

Nom

ocenił(a) grę na 10
qqqaaazzz

Tylko, ze wtedy "GTAV na PC" na torrentach zawieralo 15 gb wirusow. ;)

SuperTano

Nie wszystkie, trzeba umieć szukać :)

Supernaturall

jesteś taki lepszy, to chciałeś usłyszeć?

Brazyliszek

Lepszy to za mało,jestem wspaniały...

roman_stec

Ja grałem w to na PC w sierpniu 2013. xD
Niech żyją piraci.

qqqaaazzz

Myślę, że mój znajomy informatyk policyjny zainteresuje się twoim adresem IP. Pozdrawiam.

Rockman92

Gorąco zachęcam do próbowania. Zresztą to nawet nie jest nielegalne. Pozdrawiam.

qqqaaazzz

Legalne jest pobieranie pirackich gier itp ale nielegalne jest udostępnianie. Skoro pobierałeś to i udostępniałeś Chętnie się sprawdzi twoje IP.

użytkownik usunięty
Rockman92

A ja właśnie wczoraj okradłem całe NASA!!! I co ty na to!!? Sprawdź mnie!!!

Rockman92

Nie udostępniałem xD

użytkownik usunięty
qqqaaazzz

"Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych:"

"Art. 23. Dozwolony użytek osobisty."

"Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Przepis ten nie upoważnia do budowania według cudzego utworu architektonicznego i architektoniczno-urbanistycznego oraz do korzystania z elektronicznych baz danych spełniających cechy utworu, chyba że dotyczy to własnego użytku naukowego niezwiązanego z celem zarobkowym."

No czyli mogę.

użytkownik usunięty
qqqaaazzz

No, czyli każdy może, pod warunkiem, że nie będzie tego w żaden nielegalny sposób wykorzystywał np. w celach finansowych, bądź rozpowszechniał np. udostępniając bądź sprzedając.. itp...

ocenił(a) grę na 5
qqqaaazzz

To już zależy od metody pobrania. Wykorzystując torrenty i szereg metod do nich podobnych automatycznie udostępniasz a tym samym łamiesz prawo.

użytkownik usunięty
Dealric

Tylko patole twojego pokroju, nie potrafią wyłączyć udostępNIANIA... No ale cóż, głupim się rodzisz, głupim odchodzisz... ;-/

ocenił(a) grę na 5

dorośnij dziecko i dopiero wtedy wróć dyskutować z dorosłymi ;>

użytkownik usunięty
Dealric

"Dyskutować", to trzeba mieć z kim, łamago...

Dealric

W torrentach można zablokować wysyłanie, więc niekoniecznie.

ocenił(a) grę na 8
qqqaaazzz

gratuluje

roman_stec

Idiota po pierwsze na PC i tak już dawno mogłeś a po drugie Konsolowcy grali pierwsi niż np taki ty

ocenił(a) grę na 9
dagon1911

Ale ja nie chcę być takim piratem jak ty

roman_stec

Ja mam na xbox gta

roman_stec

Tylko idioci piracą

ocenił(a) grę na 9
dagon1911

no właśnie

ocenił(a) grę na 9
roman_stec

A ja już mam dawno platynkę w GTA V na ps3, haha ;D

ocenił(a) grę na 9
Spinel

Ale my tu gadamy na pc

ocenił(a) grę na 10
roman_stec

dziwny jestes najpierw dales tej grze 1 a jak zostala zapowiedziana na pc to dales 10

ocenił(a) grę na 9
marvelstudios

i tu się mylisz

ocenił(a) grę na 10
roman_stec

gdzie

ocenił(a) grę na 10
marvelstudios

Dał 1 z zazdrości a teraz 10 że w końcu sam zagra :) Widać że fanboy bo jeszcze nie grał a już daje 10tke.

ocenił(a) grę na 10
michal2788

dal 10 bo na pc zapowiedzieli (: