To wcale takie oczywiste nie było, po ogromnym sukcesie gry na konsole niektórzy obawiali się, że wyjdzie tylko na XBO i PS4
prawda
a najlepsze będzie to ze połowie piratów gra nie odpali albo bedzie miała po 10 fps-ów i zaczną ja gnoić
Dokładnie. To samo było z GTA IV.
Przeciętny fan GTA.
,,Rockstar to debile, bo nie wydadzą nowego GTA na PC''
,,Kocham R*, wydadzą GTA na PC tak jak myślałem,łuhu!''
,,Rockstar to idioci bo nie potrafią zrobić dobrej gry. Muli''
Oj mam nadzieję że tak nie będzie. Jakoś np Vice City i San Andreas miały dobrą optymalizację.
Miały dobrą optymalizacją jak patrzymy na to teraz. Z tego co pamiętam Vice City i San Andreas nie za dobrze na początku chodziły.
Co Ty opowiadasz. Ja w tedy miałem sprzęt ledwo lepszy niż podawany w minimalnych. Athlon 900 mhz, 256 mb ramu i grafika 64mb i te gry mi lepiej chodziły niż trójka.
U mnie w ,,mieścinie'' mieliśmy sprzęty lepsze, a gra klatkowała na najniższych. Potem na tym samym PC po zainstalowaniu jakiegoś pliczku który dał mi kolega gra chodziło wybornie. W każdym bądź razie R* nie jest firmą która robi jakieś wspaniałe optymalizacje, i wątpie by to się tym razem zmieniło.
Z tego co pamiętam Max Payne 3 miał naprawdę dobrą optymalizację na PC, więc jak chcą, potrafią dobrze "przenieść" grę na PC.
No właśnie, myślę że R nauczyło się w końcu robić gry na PC. A co do piractwa to pragnę przypomnieć, że piracka wersja GTA V na XBOXA 360 była dostępna na 3 dni przed premierą na Pirates Bay :)
Legalne jest pobieranie pirackich gier itp ale nielegalne jest udostępnianie. Skoro pobierałeś to i udostępniałeś Chętnie się sprawdzi twoje IP.
"Ustawa o prawie autorskim i prawach pokrewnych:"
"Art. 23. Dozwolony użytek osobisty."
"Bez zezwolenia twórcy wolno nieodpłatnie korzystać z już rozpowszechnionego utworu w zakresie własnego użytku osobistego. Przepis ten nie upoważnia do budowania według cudzego utworu architektonicznego i architektoniczno-urbanistycznego oraz do korzystania z elektronicznych baz danych spełniających cechy utworu, chyba że dotyczy to własnego użytku naukowego niezwiązanego z celem zarobkowym."
No, czyli każdy może, pod warunkiem, że nie będzie tego w żaden nielegalny sposób wykorzystywał np. w celach finansowych, bądź rozpowszechniał np. udostępniając bądź sprzedając.. itp...
To już zależy od metody pobrania. Wykorzystując torrenty i szereg metod do nich podobnych automatycznie udostępniasz a tym samym łamiesz prawo.
Tylko patole twojego pokroju, nie potrafią wyłączyć udostępNIANIA... No ale cóż, głupim się rodzisz, głupim odchodzisz... ;-/
dziwny jestes najpierw dales tej grze 1 a jak zostala zapowiedziana na pc to dales 10
Dał 1 z zazdrości a teraz 10 że w końcu sam zagra :) Widać że fanboy bo jeszcze nie grał a już daje 10tke.